Petrecerea burlacilor reprezintă, în genere, acea ultimă seară pe care viitorul mire o petrece ca burlac, necăsătorit, astfel încât acțiunea organizată cu acest prilej trebuie să fie neapărat memorabilă, cumva similară celebrului sitcom american „Hangover”. 

Scopul unei asemenea petreceri de neuitat este aceea de a sărbători nunta, iar prin acest party, mirele, dar și mireasa, își iau rămas bun de la viața de dinainte. Pentru a fi cu adevărat de neuitat, organizarea ei presupune multă imaginație și niște prieteni compatibili cu ideea unei petrecere memorabile, de care vă veți aminti peste ani. Tradiția petrecerii burlacilor datează încă din vechime și era destinată mai mult bărbaților. La acestea se puteau invita toți cei care și-ar fi dorit viitorul mire să-i aibă lângă el, cu mențiunea că respectivele persoane să se regăsească și pe lista invitaților de la nuntă. 

Deși organizarea petrecerii burlacilor revine, în mod tradițional, cavalerului/cavalerilor de onoare, aceasta poate fi planificată și de mire sau de alți prieteni din gașcă. Ideea e aceea ca totul să iasă nemaipomenit, de neuitat, iar viitorul mire să își amintească și peste ani de ea. 

Iată 4 idei inedite de la care poți porni pentru a organiza o petrecere a burlacilor reușită

Așadar, fie că ești mire, fie cavaler de onoare, sarcina organizării unei asemenea party este imensă și contează mult ideile inedite pe care le poți pune pe tapet. Dacă te afli în pană de idei când vine vorba de planificare și activități, atunci acest articol este pentru tine!

  1. Party memorabil, cu muzică și băutură

Petrecerile organizate acasă sau într-un local închiriat se numără printre cele mai facile activități pe care le poți organiza cu acest prilej. Astfel, tot ce ai de făcut este să îți faci un playlist de muzică solid, băutură variată și mâncare tip „bufet suedez”. Acest tip de party este mai puțin costisitor și poate fi foarte distractiv. Invită-ți gașca și prietenii și ciocniți câteva pahare în cinstea viitorului mire/viitoarei mirese. 

2. O noapte la cazino 

Dacă ai văzut filmul Hangover, atunci știi la ce mă refer! Poți rezerva o masă sau două la un cazino din proximitate și să petreceți precum actorii respectivi la Caesars Palace în Las Vegas. Totuși, dacă vrei să organizezi evenimentul în intimitatea casei tale, eventual combinat cu un party, poți încerca o seară de jocuri de noroc online – Live Casino. 

3. O ieșire cu cortul

Ce poate fi mai relaxant și inedit, mai ales pentru prietenii puțin mai comozi, decât o noapte petrecută sub cerul liber sau în cort, la un grătar gustos, alături de cei mai buni prieteni? Nici nu e nevoie să planifici activități complicate: mama natură este sursa principală de distracție! Puteți înota, pescui sau să faceți drumeții, în funcție de locația aleasă. Puteți încheia seara cu un foc de tabără în jurul căruia să depănați amintiri și să realizați fotografii minunate, postate ulterior pe rețelele de socializare.

4. Organizează un city-break 

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să vizitezi un oraș, un city-break alături de cei mai bun prieteni, cu un astfel de pretext nobil, poate fi oportunitatea ideală pentru o experiență extrem de reușită. Cheltuielile pot fi rezonabile dacă organizezi asta din timp! În cadrul acestei vizite puteți explora cele mai populare obiective turistice, vă puteți delecta cu mâncarea locală, iar spre seară să încheiați totul în câteva cluburi din centrul orașului. Asigură-te că aveți la dispoziție cel puțin 3 zile pentru a vă putea bucura pe deplin de ședere.

Evident, există și alte activități pe care le puteți organiza pentru a marca acest moment unic din viața unui om. Pentru cei mai neînfricați există și varianta practicării unor activități sportive-nonconformiste precum cățărări pe munte, un zbor cu parapanta sau parașuta, etc. Totul depinde însă de prietenii tăi și de felul în care percep ei o distracție de tip burlăcie. De asemenea, pentru a scădea costurile, aceste activități trebuie atent planificate, iar rezervările necesare trebuie efectuate din timp.

Sursa foto: Unsplash.com 

Author

Write A Comment