Un voucher cadou la centrul SPA valorează mult mai mult decât prețul său, deoarece îți poți aduce corpul și mintea în armonie. Și acest lucru este pur și simplu de neprețuit. Oferă-ți un voucher cadou pentru un masaj din ofertele centrului SPA. Alege un masaj de relaxare pentru a te simți bine sau un masaj medical pentru a scăpa de tensiune sau de ce nu un masaj pentru cuplu. Descoperă singur ce înseamnă relaxarea și revitalizarea corpului. Tratamentele spa exclusive pot fi pentru două persoane sau doar pentru tine și oferă o gamă mare de oportunități pentru întregul organism.

Un voucher cadou este un bilet către relaxare, deoarece relaxarea și bunăstarea sunt prioritatea principală a oricărei persoane, pentru a aduce trupul şi mintea în armonie. Centrul spa este o oază de relaxare, care oferă o pauză din viața de zi cu zi și creează spațiu pentru a-ți reîncărca bateriile. Folosește voucherul pentru o pauză și experimentează pentru tine cât de energizante și revitalizante sunt masajele și procedurile din centrul spa. În procesul vieții, toți oamenii experimentează modificări determinate genetic și treptat progresive ale coloanei vertebrale – osteocondroza. 

Poți scăpa de osteocondroză cu masajul thailandez? 

Osteocondroza coloanei vertebrale este una dintre cele mai frecvente boli ale sistemului musculo-scheletic, care se bazează pe degenerarea discurilor intervertebrale, a articulațiilor coloanei vertebrale și a ligamentelor. Aceste modificări degenerative implică tulburări senzoriale, motorii și autonome, însoțite de modificări ale mușchilor scheletici și ale pielii. În cazul acestei afecțiuni există senzații de durere care iradiază la cap, inimă, stomac, limitarea activității motorii, distonie vegetativ-vasculară. Pe fondul osteocondrozei, în mușchi se formează zone fibroase, dureroase, dense, mușchii își pierd elasticitatea, devin slabi sau tensionați și mai puțin mobili.

Masajul thailandez este o oportunitate unică de a restabili tonusul muscular, de a îmbunătăți trofismul și aprovizionarea cu sânge a mușchilor, de a preveni degenerarea fibrotică a acestora, de a scăpa de zonele dureroase ale mușchilor, de a restabili elasticitatea și mobilitatea acestora, a ligamentelor și articulațiilor coloanei vertebrale. Masajul thailandez este foarte important, deoarece, de multe ori este combinat cu masajul clasic tradițional pentru toate grupele musculare. Masajul thailandez include tehnici de relaxare musculară care vizează relaxarea mușchilor încordați specifici. Acest tip de masaj include tracțiune manuală și manipulări punctuale care contribuie și la întărirea generală a corpului, la un efect calmant, relaxant și la restabilirea funcționării mușchilor, ligamentelor și articulațiilor coloanei vertebrale.

Importanța unui voucher cadou pentru masaj la centrul spa

Trebuie subliniată importanța masajului thailandez în raport cu pielea. Adică nu numai mușchii, ligamentele, articulațiile și coloana vertebrală sunt restaurate, ci și pielea. Acest lucru se datorează utilizării de creme și uleiuri care catifelează și tonifică pielea. Efectul cosmetic al masajului facial este de a îmbunătăți elasticitatea pielii, pentru a preveni apariția ridurilor și de a reduce profunzimea celor existente. Desigur, pentru cei care muncesc fizic, care merg mult, care stau mult în picioare este indicat masajul. Pentru a avea grijă de sănătatea ta, apelează la maseurii profesionişti alegând un voucher cadou la centrul spa. Vei fi plăcut surprins de calitatea masajului și de profesionalismul maseurilor.

În centrul spa te cufunzi într-o atmosferă pozitivă, relaxantă, care, printre altele, promovează vindecarea psiho-emoțională, afectând toate simțurile: pentru vedere există interioare frumoase și iluminare slabă, pentru auz există liniștea și armoniile orientului. Plăcutele arome de lemongrass, lavandă, orhidee, iasomie, sunt pentru miros și poate fi remarcată și apreciată amabilitatea, sensibilitatea, grija, atenția și priceperea personalului centrului spa. Toată lumea dorește sănătatea familiei și a celor dragi. După ce vei alege un voucher cadou pentru ședințe de masaj vei fi convins că acesta este cel mai bun cadou, pentru că sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl are oricine.  

Advertorial susținut de PSK

Author

Write A Comment