Casele de pariuri online din Romania au devenit tot mai populare in ultimii ani, iar asta se datoreaza numeroaselor avantaje pe care ele le ofera in comparatie cu agentiile de pariuri stradale. Unul dintre marile plusuri de care clientii beneficiaza la pariuri online este reprezentat de bonusurile si ofertele promotionale.

Despre acest subiect al bonusurilor oferite de casele de pariuri online iti voi prezenta detalii in cadrul acestui articol. Mai exact, voi face o scurta trecere in revista a celor mai populare tipuri de bonusuri intalnite in ziua de astazi in cadrul agentiilor de pariuri de pe internet.

Bonus fara depunere

De departe cel mai popular tip de bonus si cel mai apreciat in randul jucatorilor este bonusul fara depunere. Iata asadar ca in ziua de astazi unele case de pariuri online iti permit chiar sa te distrezi gratuit, fara sa scoti niciun ban din buzunar. Asemenea bonusuri sunt oferite atat clientilor noi, la inregistrarea pe site, cat si celor existenti.

Un bonus fara depunere poate fi reprezentat fie de o anumita suma de bani primita din partea agentiei, fie de unul sau mai multe pariuri gratuite (free bets) de diferite valori. Oricum ar fi, un bonus fara depunere nu trebuie ratat de niciun pasionat de pariuri sportive, deoarece prin intermediul lui vei avea numai de castigat.

In prezent exista foarte multe agentii de pariuri care ofera in mod constant clientilor asemenea bonusuri gratuite, iar daca te intereseaza si pe tine promotiile de acest tip, trebuie sa stii ca uneori poti sa primesti la Gets Bet bonus fara depunere.

Bonus procent din suma depusa

Cum romanii nu isi permit sa depuna in contul de pariuri sume prea mari de bani, agentiile online le vin in ajutor acestora, oferindu-le bonusuri consistente in momentul incarcarii contului. Bineinteles ca aceste tipuri de oferte sunt disponibile atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti.

Mecanismul dupa care functioneaza acest tip de bonus la pariuri este unul extrem de simplu – cu cat depui mai multi bani in cont, cu atat vei primi si mai multi bani bonus, deoarece este vorba despre un bonus procentual. De regula, cele mai multe bonusuri sunt de 100%, adica iti vor aduce de 2 ori mai multi bani in cont decat depui, insa procentele pleaca in general de la 50% si pot ajunge chiar si pana la 200%.

Pariuri gratuite

Un tip de bonus foarte popular este si cel in cadrul caruia se ofera pariuri gratuite (free bets). Atat jucatorii noi, cat si cei care au deja cont la agentiile de pariuri pot incasa deseori bonusuri sub forma de free bets. 

Un pariu gratuit reprezinta practic un bilet plasat fara a consuma din fondurile proprii, ci care va fi jucat din banii agentiei. In urma pariului plasat cu free bet, daca acesta este castigator, tu vei pastra in cont profitul generat (castig – miza).

In general, utilizarea pariurilor gratuite presupune respectarea anumitor conditii (cote minime per pronostic sau numar minim de pronosticuri pe bilet), deci pentru a putea profita de asemenea bonusuri la maxim citeste cu atentie termenii si conditiile acestora.

Pariuri fara risc

In ultimii ani a aparut pe piata pariurilor sportive online si un alt tip de bonus foarte interesant si anume pariul fara risc. Intr-un timp foarte scurt aceste tipuri de promotii la pariuri online au devenit populare si apreciate in randul jucatorilor.

Ce inseamna insa un pariu fara risc? Este vorba practic de un bilet pe care il vei juca fara riscul de a pierde banii, fiind acoperit chiar si in caz de esec. Mai exact, vei juca un bilet din fondurile proprii, iar in cazul in care acesta va fi pierdut, agentia iti va oferi miza 100% inapoi, fie sub forma de bani bonus, fie sub forma unui pariu gratuit. In cazul in care biletul tau este castigator, atunci promotia se considera incheiata.

Chiar daca practic nu primesti nimic in plus prin intermediul acestui tip de bonus, el poate totusi sa fie de mare ajutor. Spun asta deoarece iti vei permite sa joci un bilet ceva mai riscant decat ai fi facut-o in mod obisnuit, fiindca ai siguranta ca vei primi banii inapoi in caz de nereusita a acestuia.

Aceste 4 tipuri de oferte sunt cele mai populare in momentul de fata la agentiile de pariuri online din Romania. Pe langa ele insa, bineinteles ca vei putea intalni multe alte tipuri de oferte, precum:

  • Bonus multiplu – este vorba despre un bonus oferit celor care pariaza bilete cu mai multe pronosticuri. Cu cat adaugi mai multe pronosticuri pe biletul tau, cu atat vei primi un bonus mai mare la castig. Astfel, poti ajunge sa primesti o suplimentare a castigului initial chiar si de pana la 200%
  • Miza inapoi la 0-0 – la multe case de pariuri online, daca alegi anumite pronosticuri pentru un meci de fotbal, iar acesta se termina fara gol inscris, vei primi banii mizati inapoi in cont

Accesand casele de pariuri online de top vei intalni multe alte bonusuri interesante. Toate aceste oferte iti vor fi de mare folos, iar daca vei invata sa le alegi pe cele mai bune dintre ele si sa profiti la maxim de ele, vei avea mult de castigat pe termen lung.

Author

Write A Comment