Conturarea a devenit o tehnică populară în machiajul modern pentru a da un aspect sculptat și definit feței. Deși există multe tipuri de conturare, este important să știm cum să o realizăm în mod corespunzător pentru a obține un look spectaculos. În acest articol, vom discuta despre tehnici de conturare pentru fiecare tip de față.

Tehnica conturării pentru fața ovală

Dacă aveți o față ovală, sunteți norocoasă, deoarece aceasta este considerată una dintre cele mai simetrice forme de față. Pentru a contura o față ovală, ar trebui să aplicați un bronzer în zona pomeților și să trageți linia către tâmple. Acest lucru va sublinia frumusețea caracteristicilor și va oferi un aspect mai sculptat feței.

Tehnica conturării pentru fața pătrată

Dacă aveți o față pătrată, ar trebui să aplicați bronzerul în zona pomeților, dar de această dată ar trebui să trageți linia către maxilar. Acest lucru va oferi o curgere mai naturală feței și va crea o iluzie de îngustare a liniei maxilare.

Tehnica conturării pentru fața rotundă

Dacă aveți o față rotundă, ar trebui să aplicați bronzerul în zona pomeților, dar de această dată ar trebui să trageți linia către urechi. Aceasta va oferi un aspect mai alungit feței și va crea o iluzie de îngustare a feței.

Tehnica conturării pentru fața în formă de inimă

Dacă aveți o față în formă de inimă, ar trebui să aplicați bronzerul în zona pomeților, dar de această dată ar trebui să trageți linia către maxilar. Aceasta va oferi o curgere mai naturală feței și va crea o iluzie de îngustare a liniei maxilare.

Tehnica conturării pentru fața dreptunghiulară

Dacă aveți o față dreptunghiulară, ar trebui să aplicați bronzerul în zona pomeților, dar de această dată ar trebui să trageți linia către tâmple și să apliciți iluminatorul în zona frunții și a bărbiei. Aceasta va oferi un aspect mai rotunjit feței și va crea o iluzie de scurtare a feței.

Tehnica conturării pentru fața diamant

Dacă aveți o față în formă de diamant, ar trebui să aplicați bronzerul în zona pomeților și să trageți linia către urechi. Acest lucru va oferi un aspect mai alungit feței și va crea o iluzie de îngustare a feței.

Conturarea este o tehnică importantă în machiajul modern și poate fi folosită pentru a sculpta și defini frumusețea caracteristicilor feței. Este important să știm cum să o realizăm în mod corespunzător pentru a obține un look spectaculos. Dacă urmați aceste sfaturi, veți obține un aspect mai sculptat și mai definit al feței. Încercați-le și vedeți care tehnică se potrivește cel mai bine formei feței dumneavoastră!

Author

Write A Comment