Pariurile sportive au condus pentru multă vreme în topul de preferinţe al jucătorilor, fiind şi astăzi extrem de populare printre pariori. Acestea însă au fost detronate de către noile atracţii în domeniu, păcănelele, care sunt prezente în oferta cazinourilor în sute şi mii de variante.

Una dintre temele care fac furori în mediul jucătorilor se găsesc şi sloturile care aduc pe ecran evenimente sportive. Fie că este vorba despre fotbalul american sau european sau chiar de exoticul sumo, sloturile cu această temă sunt ideale pentru pasionaţii de sport, care pot în acest fel să menţină legătura cu sportul preferat prin intermediul ecranului video al unui slot.

De ce pasionaţii de sporturi ar iubi aceste păcănele

Orice bonus free spins fara depunere este ideal pentru a testa unul dintre sloturile cu temă sportivă prezente în oferta unui cazino. Şi pentru a uşura alegerea unui asemenea slot, sunt disponibile butoane de selecţie care nu fac decât să orienteze jucătorul către sportul preferat.

Dar de ce să alegi un slot care oferă o temă sportivă? Pentru simplul fapt că te aduce în mediul cu care eşti familiar şi care de fiecare dată îţi produce plăcere. În plus, un asemenea slot îţi poate aduce pe lângă partea de satisfacţie personală şi câştiguri băneşti, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Orice slot care pune pe ecran un sport induce în mod inevitabil şi atmosfera din locaţia unde acesta se desfăşoară. De cele mai multe ori o combinaţie câştigătoare este însoţită de ovaţii caracteristice sportului preferat, ceea ce nu face decât să amintească jucătorului că se găseşte în compania sportului preferat.

Super sumo

super-sumo

Coloşii, până la urma simpatici, care se înfruntă în sportul japonez sumo fac obiectul acestui slot inedit. Nu trebuie să participi direct la o asemenea confruntare, este de ajuns să selectezi acest slot şi iniţiezi primul spin.Vor apărea pe ecran imediat cele 5 pictograme de luptători sumo care portretizează de minune stările prin care aceştia trec într-un asemenea meci. Apar deci pe ecran luptători fioroşi, cei care suferă o înfrângere dar şi cei care se bucură în urma unei victorii.

Toate aceste caracteristici sunt aduse pe ecranul slotului de fiecare dată când aceştia intra într-o combinaţie câştigătoare. Şi pentru ca lucrurile să fie clare, wild-ul jocului este tot un luptător sumo, care nu ezită să ocupe toată linia rolei pe care apare cu zâmbetul pe buze. Jocul oferă un RTP de 95,18% pe o arhitectură de joc clasică de 5X3 care determină la rândul ei 25 e linii de plată fixe. Alături de aceste caracteristici intervine şi o variaţie medie, care duce câştigurile obţinute pe acest slot la un nivel net superior.

Football Star Deluxe

Cu siguranţă că fotbalul este cel mai popular sport de pe globul pământesc şi nu are rival în anvergura competiţiilor în care se desfăşoară. În mod practic, nu există naţiune de pe glob care să nu aibă un campionat de fotbal, sportul în sine devenind o adevărată industrie în care se injectează miliarde de dolari.

Slotul Football Star Deluxe îşi propune să aducă prin intermediul simbolurilor sale popularitatea acestui sport şi mai ales câştigurile băneşti pe care acest sport le generează. Aşa se face că jucătorii pot cumula câştiguri impresionante prin intermediul pictogramei de wild dar şi a specialelor pe care jocul le cedează cu generozitate.

Pictogramele care se întâlnesc pe ecran sunt fotbalişti în diverse faze de joc dar şi arbitrii care „sancţionează” în acest slot doar prin câştiguri un player. Nu lipsesc multiplicatorii care pot înmulţi până la X3000 un câştig, deci sunt create toate premisele pentru un joc care să fie cât mai profitabil.

Participă din plin la obţinerea unui gameplay de calitate şi arhitectura specială pe care acest slot o dispune pe ecran. Sunt disponibile un număr de 5 role care sunt distribuite la rândul lor pe 5 linii, contribuind în acest fel la crearea unui număr impresionant de linii de câştig fixe.

Break Away Deluxe

break-away

De această dată nu fotbalul este tema slotului Break Away Deluxe, ci un sport extrem de îndrăgit pe continentul american, hocheiul pe gheaţă. Poate că acest sport nu este atât de vizibil în lume dar cu siguranţă că este un sport care conduce detaşat la spectaculozitate.

Regulile sunt clare, 2 echipe de hocheişti îşi dispută supremaţia pe terenul îngheţat încercând să introducă de cât mai multe ori în poarta adversă. Pentru ca lucrurile să se apropie de realitate, simbolurile din joc sunt alese cu grijă şi transpuse magistral în gameplay-ul acestuia.

În acest fel pe ecran vor „patina” jucătorii de hochei în acţiune, arbitrii care vor ţine jocul sub control dar şi o maşină de nivelat gheaţa. Aceasta din urmă are rolul de a asigura în pauzele de joc aceeaşi calitate a gheţii, pentru că patinele jucătorilor să alunece cât mai fin pe gheaţă.

Scatterul jocului îşi face apariţie şi el în joc, fiind simbolizat de către pucul meciului de hochei care aduce pe ecran mult aşteptatele speciale. Acestea sunt oferite în număr de 12 şi surprind prin multiplicatori care încep de la X2 şi pot ajunge până la un maxim de X8.

Este de interes şi simbolul wild care apare în joc în diferite ipostaze. Un jucător norocos va aduce pe role un Growing Wild care va creşte în mărime cu fiecare spin parcurs participând la mărirea câştigurilor înregistrate. Iar dacă hazardul este prietenul de nădejde al jucătorului, acesta va avea parte de Smashing Wild, care va transforma rolele mediene în extra wild-uri.

Concluzie

Sunt aceste sloturi perfecte pentru pasionaţii de sport? Cu siguranţă da, dacă jocul de fotbal, hochei sau cel de sumo face parte din aria de expertiză a jucătorilor. Dacă sunteţi pasionaţi de aceste sporturi, nu ezitaţi să accesaţi sloturile care le pun în evidenţă, să iniţiaţi cât mai repede primul spin şi să vă bucuraţi în acest fel de sportul preferat!

Author

Write A Comment