Un software gratuit de redimensionare poze si a fotografiilor poate face orice modificare automata sau personalizata a dimensiunilor fara a reduce calitatea imaginii. Astfel de programe pot fi necesare pentru sarcini simple, cum ar fi decuparea imaginilor pentru formate de social media sau aranjarea unei reclame pentru vitrina magazinului dvs.

Ele sunt foarte simple in utilizare, in mod normal, astfel incat chiar si utilizatorii neexperimentati pot face treaba rapid.

Redimensionare poze de calitate – cele mai bune programe gratuite

Cel mai mult am folosit FastStone Photo Resizercare este un convertor de imagini complex si un instrument de redenumire care intentioneaza sa le permita utilizatorilor sa converteasca, redenumeasca, redimensioneze, taie, roteasca, sa schimbe profunzimea culorilor, sa adauge text si filigrane la imagini intr-un mod rapid si usor de utilizat. Operatiunea Drag and Drop cu mouse-ul este bine suportata, chiar daca este un software mai vechi (versiunea 4.3 este din 2019) l-am folosit cu succes pentru a redimensiona poze multe foarte rapid.

 1. Adobe Photoshop Express – Instrument automat de redimensionare poze
 2. Social Image Resizer Tool – Excelent pentru social media
 3. Promo Image Resizer – Pentru redimensionarea imaginilor in cateva clicuri
 4. Photo Resizer – Optiunea Sharpen
 5. BeFunky – Fara inregistrare
 6. Simple Image Resizer – Excelent pentru incepatori
 7. Online Image Resize – Redimensioneaza mai multe imagini
 8. Biteable – Cu dimensiuni obisnuite
 9. ResizePic – Previzualizeaza o imagine redimensionata
 10. Picasion – Optiuni de calitate
 11. iLoveIMG – Suporta formatul SVG
 12. Bulk Resize Photos – Exporta fisiere in format WEBP
 13. Web Resizer – Mai multe optiuni de editare

Selectia optiunilor software bune a fost realizata in principal dupa capacitatea acestora de a redimensiona rapid si cu usurinta imaginile. Au fost alese programele cu o interfata ordonata si intuitiva, care contineau alte cateva caracteristici esentiale. Puteti face cateva modificari importante la o imagine si apoi sa-i schimbati dimensiunea si chiar formatul pentru a va asigura ca este optimizata pentru tipul de utilizare pe care il intentionati.

Adobe Photoshop Express

Verdict: Adobe Photoshop Express este primul candidat la titlul de cel mai bun software gratuit de redimensionare a pozelor care este updatat, din aceasta cauza nu am selectat FastStone in categorie. Puteti decupa rapid o imagine pentru a se potrivi cu orice tip de social media. Este posibil chiar sa redimensionati imaginile si sa optimizati continutul paginii pentru o incarcare mai rapida.

Fiind ceea ce este, programul ofera si alte instrumente, cum ar fi efectele sau instrumentele de indreptare, pentru a va asigura ca imaginile sunt perfecte. Daca redimensionarea este un pic confuza, aruncati o privire la tabelul meu care simplifica conversia intre toate dimensiunile comune.

Social Image Resizer Tool

Verdict: Acesta este, de asemenea, un software gratuit de redimensionare a imaginilor si este excelent pentru a lucra la aspectul dvs. in social media. Incepeti prin a incarca o imagine si apoi specificati ce anume doriti sa faceti cu ea.

Exista optiuni pentru imagini de profil si de coperta, miniaturi pentru videoclipuri si albume si orice alt tip de arta pentru o gama intreaga de platforme. Pentru a beneficia de aceste functii convenabile, trebuie doar sa va asigurati ca imaginile dvs. nu sunt prea grele pentru a fi incarcate.

Promo Image Resizer

Verdict: Promo Image Resizer este un serviciu simplu de utilizat, cu o interfata de utilizator de tip drag-and-drop, care va permite sa adaugati rapid o fotografie tragand-o in zona desemnata, indicand o cale de acces la un fisier sau lipind un link. Apoi, o puteti converti rapid la orice dimensiune pentru a o incarca pe LinkedIn, Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, Snapchat sau YouTube. De asemenea, puteti redimensiona imaginile pentru a le trimite prin e-mail, pentru a le posta pe blogul dvs. sau pe reteaua de afisare Google. Acest serviciu accepta formate publicitare precum Large Rectangle si Leaderboard.

Utilizand acest serviciu, puteti schimba rapid dimensiunea imaginii dvs. pentru a o incarca pe retelele sociale. Odata ce imaginea dvs. este gata, o puteti descarca pe dispozitivul dvs. Inainte de a redimensiona o imagine, puteti indica daca doriti sa redimensionati intreaga fotografie sau o parte din ea.

Photo Resizer

Verdict: Acest software de redimensionare poze are cateva capacitati creative interesante, alaturi de cele de modelare si imbunatatire a unei imagini. De exemplu, puteti desena liber pe o imagine sau plasa forme geometrice simple. O modalitate de a utiliza aceasta functie este de a evidentia o zona pe care doriti sa fie remarcata.

Alternativ, textul poate fi folosit pentru a ghida utilizatorii spre continutul pe care il cauta. Daca nevoile dumneavoastra sunt si mai simple, redimensionarea pozelor pentru o anumita platforma de internet necesita doar cateva clicuri. Dar este putin probabil sa plecati fara sa introduceti cateva imbunatatiri minore, cum ar fi accentuarea unei imagini, etc.

BeFunky

Verdict: Daca doriti sa gasiti un simplu resizer pentru fotografii, acest program poate fi exact asta. BeFunky permite redimensionarea imaginilor si redimensionarea acestora si o usoara retusare. Prima se poate face indicand masurile specifice pe care doriti sa le primiti sau procentul cu care doriti ca imaginea sa se micsoreze.

Cel mai bun software gratuit de redimensionare poze poate fi transformat intr-un program de editare propriu-zis cu o taxa rezonabila. Apoi, diverse efecte si instrumente mai avansate vor fi deschise pentru a fi utilizate nelimitat, atat timp cat efectuati platile.

Simple Image Resizer

Verdict: Efectuarea modificarilor de marime in acest program este extrem de usoara. Fie ca preferati pixeli sau procente, veti vedea ambele optiuni prezente si puteti introduce orice valoare in ferestrele corespunzatoare.

Deoarece acest program se numara si printre convertoarele de imagini gratuite, il puteti folosi si in acest mod. Cautata conversie JPG in PNG va dura o clipa si se poate trece de la un format la altul cu orice alt format acceptat. Cu toate acestea, trebuie sa va asigurati ca introduceti corect modificarile la ambele dimensiuni, deoarece proportiile nu vor fi pastrate automat.

Online Image Resize

Verdict: Atunci cand nu aveti nevoie de alte modificari in afara de schimbarea dimensiunii imaginii, puteti utiliza cel mai simplu software de redimensionare disponibil. In acest program, aceasta este optiunea principala si puteti face modificari de marime intre 16 si 1024 de pixeli prin simpla tragere a cursorului.

Ati putea, alternativ, sa decupati imaginile in loc sa modificati dimensiunile. Sunt disponibile si alte cateva lucruri, cum ar fi rotirea sau oglindirea, astfel incat acesta este un program la indemana. Acest minim de functionalitate permite programului sa proceseze imaginile rapid ca fulgerul si in loturi, precum si separat.

Biteable

Verdict: Biteable este un instrument popular pentru redimensionarea imaginilor pentru toate mediile sociale si formatele publicitare importante. Selectati punctul de focalizare si exportati peste 50 de formate cu un singur clic, fara a crea un cont.

Singura dvs. sarcina este sa trageti si sa aruncati o fotografie pe care doriti sa o modificati. Apoi, personalizati dimensiunile sau alegeti cele prestabilite. Puteti crea o coperta pentru o pagina pe Facebook sau un banner pentru YouTube prin simpla selectare a variantei dorite din optiunile oferite in program.

ResizePic

Verdict: In mod normal, oamenii sunt interesati de reducerea dimensiunilor, astfel ca in acest program, marirea imaginilor pur si simplu nu este posibila. Nu puteti alimenta decat o singura imagine la un moment dat pentru a modifica latimea si inaltimea. Un utilizator trebuie sa deschida o imagine si sa precizeze ce modificari trebuie facute.

In afara de o selectie de extensii de imagini statice, programul poate lucra si cu animatii. Orice modificare poate fi vizualizata inainte de descarcare. Ceea ce este frumos la acest serviciu este ca ei elimina toate materialele de pe serverele lor dupa ce au trecut 20 de minute.

Picasion

Verdict: Acesta este un software de redimensionare a imaginilor pentru cei care trebuie sa-l foloseasca doar ocazional pentru a edita imagini pentru paginile lor web. Optiunile obisnuite de marime sunt aranjate in mod util sub forma de presetari, dar puteti, de asemenea, sa va faceti propriile masuratori.

Fie ca preferati sa obtineti un link sau sa folositi un cod HTML pentru a pune imaginile de iesire pe pagina, ambele optiuni sunt oferite. Alternativ, puteti trimite un e-mail oricui printr-un formular separat.

iLoveIMG

Verdict: O alta solutie buna pentru a corecta dimensiunea imaginilor. Este un serviciu online, iar incarcarile se pot face la fel de usor din spatiul de stocare local sau din cloud. In afara de formatele obisnuite, sunt acceptate si unele mai rare, de exemplu, SVG.

Procesarea in volum este foarte bine organizata si aveti la dispozitie cateva instrumente utile. De exemplu, daca aveti o gramada de imagini asortate, le puteti seta pe toate sa aiba anumite dimensiuni, astfel incat unele sa fie decupate, iar altele sa fie intinse. Alternativ, puteti ajusta setarile pentru a evita editarea imaginilor mai mici si pentru a le pastra calitatea.

Bulk Resize Photos

Verdict: Dupa cum ii spune clar numele, acest program poate efectua procesarea simultana a unei multitudini de imagini. Este cea mai simpla optiune pe care o puteti obtine. Nu sunt necesare plati, nici macar un cont, iar interfata online este foarte simpla.

Exista o serie de moduri in care puteti taia imaginile in acest software gratuit de redimensionare a imaginilor, de asemenea. Cele mai comune sunt procentul si dimensiunile exacte, dar puteti limita si latimea sau inaltimea. De exemplu, imaginile peisaj si portret pot avea ambele o latime egala cu cea pe care ati indicat-o, ceea ce este foarte convenabil pentru procesarea pe loturi.

Web Resizer

Verdict: Acest program convenabil va poate arata o previzualizare inainte de a salva o imagine pe dispozitiv. De asemenea, incarcarea este simplificata de mai multe optiuni de sortare. Puteti aranja imaginile in functie de marime sau de tip, sau pur si simplu puteti selecta continutul unui intreg dosar cu un singur clic.

Programul realizeaza automat optimizarea a tot ceea ce incarcati. Datorita acesteia, paginile web pentru care folositi apoi imaginile se vor incarca mai repede. Pentru a face modificari, introduceti dimensiunile dorite si faceti clic pe butonul “Apply”. Fiecare modificare pe care o faceti va trebui confirmata inainte de a putea descarca un fisier de iesire.

Author

Write A Comment