Rezumat

Cum să folosești algoritmul de recomandare de la Netflix pentru a crea recomandarile netflix?

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming disponibile în prezent. Milioane de oameni se adună pe site în fiecare lună pentru a viziona emisiunile și filmele lor preferate. Dar cum determină Netflix ce să difuzeze?

Netflix folosește un algoritm pentru a recomanda emisiuni și filme utilizatorilor săi. Acest algoritm ia în considerare o varietate de factori, cum ar fi ce au mai vizionat utilizatorii, ce emisiuni și filme sunt populare în acest moment și care sunt obiceiurile de vizionare ale utilizatorului.

Cum stabilește Netflix ce să difuzeze?

 • Netflix folosește un algoritm pentru a determina ce să difuzeze. Acest algoritm ia în considerare o varietate de factori, cum ar fi ceea ce utilizatorii au vizionat înainte, ce emisiuni și filme sunt populare în acest moment și care sunt obiceiurile de vizionare ale utilizatorului.
 • Netflix are o bibliotecă imensă de filme și emisiuni TV din care puteți alege.
 • Netflix ia în considerare mai mulți factori atunci când alege ce să difuzeze. Primul factor este cât de popular este un film sau o emisiune TV. Netflix vrea să se asigure că telespectatorii săi sunt capabili să găsească ceva ce doresc să vizioneze. Un alt factor este modul în care funcționează acordurile de licențiere. De exemplu, un film poate fi disponibil pe Netflix în Statele Unite, dar nu și în alte țări.
 • Un alt factor pe care Netflix îl ia în considerare este costul drepturilor de licențiere pentru diferite filme și emisiuni TV.
 • Dacă un film sau o emisiune TV este costisitor pentru licențiere, este posibil ca acesta să nu fie disponibil pe Netflix.
 • În cele din urmă, Netflix ia în considerare, de asemenea, cât de bine se va descurca un film sau o emisiune TV cu spectatorii săi.
 • De exemplu, dacă există deja mai multe episoade dintr-un sezon al unei emisiuni TV disponibile pe Netflix, următorul episod poate fi adăugat mai repede decât dacă ar fi disponibil un singur episod.”

Recomandari Netflix din partea Revista OMF

HIS HOUSE – CASA LUI (2020)

HIS HOUSE - CASA LUI (2020)

HIS HOUSE este un nou thriller captivant despre o familie care se mută în casa visurilor lor, doar pentru a descoperi că nu sunt singuri. Filmul îi are în rolurile principale pe Michael Madsen (Reservoir Dogs), Daryl Hannah (Kill Bill) și pe nou-venita McKenna Grace.

Familia își dă seama curând că locuința este bântuită de fantoma unei tinere care a fost ucisă în casă cu ani în urmă. Fantoma este hotărâtă să îi bântuie și să îi alunge din casă. Tatăl trebuie să-și folosească abilitățile de detectiv pentru a rezolva crima și a elibera spiritul, înainte ca acesta să-și distrugă familia.

CASA LUI este un thriller care te va ține cu sufletul la gură până la final. Este perfect pentru cinefilii care iubesc filmele de suspans cu răsturnări de situație incitante.

CRIP CAMP – TABĂRA CRIP (2020)

CRIP CAMP - TABĂRA CRIP (2020)

CRIP CAMP este un film care a fost lansat în 2020 și este despre o tabără de vară pentru copiii care au fost diagnosticați cu cancer. Tabăra este condusă de doi medici care încearcă să-i ajute pe copii să se distreze și să uite de diagnosticul lor pentru o vreme. Filmul arată cum medicii reușesc să îi ajute pe copii și cum aceștia își fac noi prieteni.

Primul lucru care mi-a plăcut foarte mult la acest film a fost faptul că a arătat cum cancerul afectează nu doar adulții, ci și copiii. Poate fi foarte greu pentru copii atunci când sunt diagnosticați cu cancer, deoarece nu știu la ce să se aștepte sau cum să facă față situației. Acest film face o treabă foarte bună, arătându-le că mai există viață după ce sunt diagnosticați cu cancer și că există oameni cărora le pasă de ei.

Un alt lucru care mi-a plăcut a fost modul în care medicii au reușit să se conecteze cu copiii din tabără. Nu îi tratau doar ca pe niște pacienți, ci încercau să îi cunoască ca oameni. Acest lucru a ajutat la crearea unui mediu în care toți s-au simțit confortabil să se deschidă în legătură cu diagnosticul lor și să vorbească despre temerile sau îngrijorările lor.

În cele din urmă, cred că a fost un film grozav pentru că a arătat cum se pot forma prietenii chiar și în circumstanțe dificile. Copiii din tabără puteau avea vârste diferite și proveneau din medii diferite, dar s-au împrietenit rapid datorită experiențelor comune de a fi fost diagnosticați cu cancer.

DICK JOHNSON IS DEAD – DICK JOHNSON A MURIT (2020)

DICK JOHNSON IS DEAD - DICK JOHNSON A MURIT (2020)

DICK JOHNSON IS DEAD este un nou film captivant care cu siguranță îi va ține pe spectatori pe marginea scaunelor. Povestea îl urmărește pe Dick Johnson, un geniu criminal care a fost în sfârșit prins de poliție. În timp ce își așteaptă sentința, Dick își dă seama că mai are o ultimă șansă de a îndrepta lucrurile – și pune în mișcare un plan care va schimba totul. Acest film este plin de momente de suspans și de răsturnări de situație palpitante, ceea ce îl transformă într-o experiență de neuitat pentru cinefili.

THE SQUARE (2013)

THE SQUARE (2013)

The Square este un film intens și provocator, care va lăsa publicul pe marginea scaunelor. Povestea îl urmărește pe Christian, un curator de muzeu înstărit care se află în mijlocul unei revoluții politice și sociale atunci când îi este furat telefonul. În timp ce încearcă să își readucă viața la normal, își dă seama că lucrurile nu sunt așa cum par și că trebuie să ia atitudine împotriva corupției și inegalității care îl înconjoară.

Acest film este un exemplu excelent al modului în care arta poate fi folosită pentru a aduce schimbări. Este, de asemenea, o privire revelatoare asupra modului în care este viața multor oameni care trăiesc în țările în curs de dezvoltare. Deși poate fi dificil de vizionat uneori, The Square merită cu siguranță să fie văzut pentru povestea sa care îndeamnă la reflecție și pentru mesajul puternic.

STRONG ISLAND – INSULA PUTERNICĂ (2017)

“STRONG ISLAND” este un documentar care explorează uciderea lui William Ford Jr. un afro-american ucis de un bărbat alb în 1992. Filmul examinează impactul rasismului, al violenței și al nedreptății asupra familiei victimei.

Documentarul este puternic, revelator și emoționant. Oferă o perspectivă importantă asupra rasismului în America, care ar trebui să fie văzută de toți spectatorii de film. Povestea este spusă cu compasiune și integritate, iar realizatorii au creat o capodoperă care merită să fie văzută pe scară largă.

STRONG ISLAND nu este doar un film important, ci și unul bine realizat. Este captivant de la început până la sfârșit, iar mesajul său este de o importanță vitală pentru toți americanii.”

LADY BIRD (2017)

Lady Bird este un film de maturitate despre o elevă de liceu, Christine “Lady Bird” McPherson, care parcurge ultimul an de liceu în Sacramento. Lady Bird încearcă să își dea seama cine este și ce își dorește în viață. Filmul urmărește relațiile lui Lady Bird cu familia și prietenii ei, inclusiv relația complicată cu mama ei.

Mi-a plăcut Lady Bird! A fost un portret incredibil de onest al suișurilor și coborâșurilor adolescenței. Saoirse Ronan a avut o interpretare uimitoare în rolul lui Lady Bird. Ea a surprins perfect toată angoasa și nesiguranța care vin odată cu adolescența. Laurie Metcalf a fost, de asemenea, minunată în rolul mamei autoritare a lui LadyBird. Scenele dintre Ronan și Metcalf au fost unele dintre preferatele mele din film.

Scrisul și regia au fost, de asemenea, excelente în acest film. Greta Gerwig a făcut o treabă extraordinară, capturând cu acuratețe vocea adolescenților. Am râs, am plâns și am simțit toate emoțiile care vin odată cu maturizarea – ceea ce este exact ceea ce îmi doresc de la un film bun! Dacă sunteți în căutarea unui film captivant despre maturizare pe care să îl vizionați, atunci nu uitați să vedeți Lady Bird.”

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON – CUM SĂ-ȚI DRESEZI DRAGONUL (2010)

Cum să-ți dresezi dragonul este un film fantastic, care cu siguranță îi va distra pe spectatorii de toate vârstele. Povestea urmărește aventurile tânărului viking Hiccup și ale dragonului său, Toothless. Hiccup trebuie să învețe cum să își dreseze dragonul pentru a-și proteja satul de atacurile altor dragoni.

Animația din acest film este absolut incredibilă, iar personajele sunt foarte simpatice. Povestea este captivantă și bine ritmată, iar finalul este foarte satisfăcător. Aș recomanda cu căldură How to Train Your Dragon pentru oricine caută o experiență cinematografică bună pentru familie.

The Forty-Year-Old Version – VERSIUNEA DE PATRUZECI DE ANI (2020)

The Forty-Year-Old Version este un film pe care orice spectator ar trebui să îl vadă. Este un deschizător de ochi pentru realitățile dure ale vieții și cât de repede poate fi luat totul. Interpretarea actorilor este superbă, iar firul poveștii curge fără probleme. Acest film te va face să te gândești la propria viață și la ceea ce vrei să faci cu ea. De asemenea, te face să fii recunoscător pentru ceea ce ai, chiar dacă nu este mult.

The Forty-Year-Old Version are loc în 2020, care se întâmplă să fie anul în care personajul principal împlinește patruzeci de ani. Pe măsură ce reflectează asupra vieții sale, își dă seama că nu este mulțumit de locul în care se află sau de ceea ce a realizat până acum. El decide să facă o călătorie prin America pentru a se regăsi pe sine. În această călătorie, el întâlnește mulți oameni interesanți care îl învață lecții valoroase despre viață.

Acest film oferă o perspectivă excelentă asupra a ceea ce se poate întâmpla în viitor, pe măsură ce îmbătrânim. Ne arată că încă mai există o mulțime de lucruri pe care le putem explora în viață, indiferent de vârsta pe care o avem. Nu ar trebui să renunțăm niciodată la visele noastre sau la noi înșine, pentru că suntem întotdeauna capabili de schimbare . The Forty – Year – Old Version este un film care trebuie văzut de oricine caută inspirație și motivație.

KNOCK DOWN THE HOUSE – DĂRÂMĂ CASA (2019)

KNOCK DOWN THE HOUSE este un film documentar care urmărește campaniile a patru femei care candidează pentru Congres în 2018: Alexandria Ocasio-Cortez, Cori Bush, Paula Jean Swearengin și Amy Vilela. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Sundance pe 25 ianuarie 2019.

Documentarul este inspirațional și responsabilizator pentru spectatorii de film, deoarece arată cum oricine poate candida la o funcție publică dacă este pasionat să facă o schimbare. De asemenea, evidențiază importanța activismului de bază și modul în care cetățenii obișnuiți se pot uni pentru a lupta pentru ceea ce cred. Aceste femei s-au confruntat cu șanse insurmontabile, dar nu au renunțat niciodată, pentru că știau că vocea lor trebuie să se facă auzită.

Cred că toată lumea ar trebui să vadă KNOCK DOWN THE HOUSE, deoarece oferă o perspectivă importantă asupra politicii americane de astăzi. Nu se întâmplă prea des să vedem documentare despre oameni obișnuiți care luptă pentru schimbare, așa că acest film merită cu siguranță să fie vizionat. Am părăsit sala de cinema simțindu-mă inspirat și motivat să fac o diferență în comunitatea mea și sper că și alții vor simți același lucru după ce îl vor vedea și ei

UNDER THE SHADOW – SUB UMBRĂ (2016)

UNDER THE SHADOW este un film de groază din 2016, a cărui acțiune se petrece în Teheran, Iran, în anii 1980. Filmul o urmărește pe Shideh (Narges Rashidi), o femeie care încearcă să aibă grijă de fiica ei, Dorsa (Avin Manshadi), în timp ce soțul ei se află în război. Când încep să se întâmple lucruri ciudate în apartamentul lor, Shideh începe să creadă că ar putea exista un djinni, sau un spirit malefic, care îi bântuie.

Atât interpretarea, cât și regia sunt excelente în UNDER THE SHADOW. Povestea este cu adevărat înfricoșătoare și vă va ține pe marginea scaunului. Acest film oferă, de asemenea, o privire unică asupra vieții din Teheran în timpul războiului Iran-Irak din anii 1980. Dacă vă plac filmele de groază cu o notă de comentariu social, atunci UNDER THE SHADOW merită cu siguranță vizionat!

Whose Streets? – A CUI SUNT STRĂZILE? (2017)

“Whose Streets?” este un documentar important și oportun despre revolta din Ferguson ca răspuns la uciderea lui Michael Brown de către poliție. Filmul spune povestea acestei mișcări din perspectiva celor care au trăit-o, surprinzând momente intime și mărturii puternice. Este un film pe care trebuie să-l vadă oricine dorește să înțeleagă ce s-a întâmplat în Ferguson și de ce oamenii protestează și astăzi.

Primul paragraf ar trebui să prezinte filmul și subiectul acestuia. Al doilea paragraf ar trebui să explice de ce spectatorii ar trebui să vadă “Ale cui străzi?”. Al treilea paragraf ar trebui să ofere un scurt rezumat a ceea ce se întâmplă în film.

Circus of Books – CIRCUL DE CĂRȚI (2019)

Circus of Books este un film pe care orice iubitor de cărți ar trebui să îl vadă. Filmul spune povestea a două librării, una din Los Angeles și cealaltă din San Francisco, și a modului în care acestea se luptă pentru a rămâne deschise în era Amazon. Acest film nu este doar înduioșător, ci și incredibil de inspirat.

Personajele din Circus of Books sunt pasionați de cărți și este clar că ei cred cu adevărat în misiunea lor de a păstra în viață librăriile fizice. Ei luptă împotriva tuturor șanselor, dar dragostea lor pentru lectură îi face să continue. Este atât de inspirat să îi vezi cum se luptă pentru ceea ce cred, chiar și atunci când lucrurile devin dificile.

Acest film este un must-see pentru toți cei care iubesc cărțile! Vă va reaminti de ce v-ați îndrăgostit de lectură de la bun început și vă va face să fiți recunoscători pentru toate librăriile independente uimitoare care există.

HOMECOMING: UN FILM DE BEYONCÉ (2019)

HOMECOMING: A FILM BY BEYONCÉ este un film uimitor pe care toți spectatorii de film ar trebui să îl vadă. Filmul spune povestea spectacolului istoric al lui Beyoncé de la Coachella din 2018, care a fost prima dată când o femeie de culoare a fost capul de afiș al festivalului. Documentarul este plin de imagini din culise și interviuri cu Beyoncé și echipa ei, precum și cu comentatori culturali care discută despre impactul ei.

Beyoncé a fost întotdeauna o interpretă puternică, dar ceea ce face HOMECOMING atât de special este faptul că îi pune în valoare talentul de muzician, dansator și regizor. Este clar că s-a gândit foarte mult la fiecare aspect al spectacolului – de la costume la scenografie – și este clar că îi pasă foarte mult să facă artă care celebrează cultura neagră și inspiră oameni din întreaga lume.

Dacă nu ați văzut încă HOMECOMING, vă recomand cu căldură să îl vedeți. Este o privire plină de inspirație asupra călătoriei unei femei către măreție și vă va lăsa inspirați să vă realizați propriile vise.”

MA RAINEY’S BLACK BOTTOM (2020)

Filmele bazate pe piese de teatru sunt adesea reușite sau ratate. Cu toate acestea, adaptarea cinematografică a piesei MA RAINEY’S BLACK BOTTOM este una reușită. Filmul spune povestea afro-americanilor care trăiesc în Chicago în anii 1920. În ciuda faptului că acțiunea este plasată într-o perioadă de timp de mult apusă, temele și problemele explorate în MA RAINEY’S BLACK BOTTOM sunt relevante și astăzi.

Distribuția este excelentă, cu performanțe remarcabile ale lui Viola Davis și Denzel Washington. Cinematografia este, de asemenea, frumoasă și ajută la aducerea la viață pe ecran a acestei povești puternice. În general, vă recomand cu căldură să vizionați MA RAINEY’S BLACK BOTTOM dacă doriți să vedeți un film excelent care abordează frontal probleme sociale importante.”

THE HURT LOCKER (2008)

The Hurt Locker este un film intens și captivant, care demonstrează stresul și pericolele pe care le presupune să fii un tehnician de dezamorsare a bombelor în Irak. Filmul îl urmărește pe sergentul de primă clasă William James, interpretat de Jeremy Renner, în timp ce dezamorsează bombe în tot Bagdadul.

Ceea ce face ca acest film să fie atât de captivant este realismul cu care prezintă pericolul acestor misiuni. Publicul se simte ca și cum ar fi chiar acolo, alături de James, trăind suspansul și teroarea fiecărei explozii. Acest lucru creează un puternic sentiment de imersiune care îi atrage pe spectatori și îi ține în priză până la final.

Pe lângă secvențele de acțiune palpitante, The Hurt Locker oferă, de asemenea, o descriere nuanțată a vieții de pe front. Vedem atât camaraderia dintre soldați și familiile lor de acasă, cât și tributul psihologic pe care războiul îl poate avea asupra indivizilor. Acest lucru creează o experiență cinematografică complexă și provocatoare, care lasă publicul să mediteze la numeroasele sale teme mult timp după ce se termină.

În general, The Hurt Locker este un film incredibil de bine realizat, care merită să fie văzut de toți fanii thrillerelor de acțiune sau ai dramelor de război deopotrivă

HELL OR HIGH WATER (2016)

HELL OR HIGH WATER este unul dintre cele mai subestimate filme ale anului 2016. Spune povestea a doi frați, Toby (Chris Pine) și Tanner (Ben Foster), care jefuiesc sucursalele unei bănci din Texas care sunt pe cale să execute silit ferma familiei lor. În film joacă și Jeff Bridges în rolul lui Marcus Hamilton, un Ranger care îi urmărește pe frați.

Ceea ce face ca HELL OR HIGH WATER să fie atât de grozav sunt personajele sale și cadrul în care se desfășoară. Dialogul este ascuțit și ingenios, dar este, de asemenea, ancorat în realitate prin atenția regizorului David Mackenzie la detalii, atât în ceea ce privește peisajul, cât și cultura. Distribuția este excelentă pe toată linia, Ben Foster oferind poate cea mai bună interpretare a sa de până acum în rolul lui Tanner. Și mai este și Jeff Bridges; el este întotdeauna bun, dar aici strălucește cu adevărat în rolul unui om al legii îmbătrânit care a văzut totul, dar care încă mai are ceva pentru care să lupte.

Totuși, filmul nu se referă doar la infractorii pe fugă, ci examinează și teme precum fraternitatea, loialitatea și sacrificiul. În special, se întreabă dacă cineva ar trebui sau nu să fie dispus să riște tot ceea ce are pentru o cauză în care crede – chiar dacă acea cauză ar putea să nu fie în întregime dreaptă sau legalistă? Această întrebare îi conferă lui HELL OR HIGH WATER un nivel de profunzime pe care majoritatea celorlalte filme de acțiune nu îl au.

În cele din urmă,. Cred că toată lumea ar trebui să vadă acest film pentru că are câte ceva pentru toată lumea: actorie grozavă,, acțiune palpitantă,, intrigă interesantă,, etc.. Așa că vă rog să mergeți să vedeți HELL OR HIGH WATER – nu veți regreta!

Dolemite Is My Name – DOLEMITE ESTE NUMELE MEU (2019)

Dolemite Is My Name este un film pe care trebuie să-l vedeți neapărat! Eddie Murphy oferă o performanță uimitoare în rolul lui Rudy Ray Moore, un comediant care devine un superstar Blaxploitation. Filmul este plin de râsete și inimă și este unul dintre cele mai distractive filme pe care le-am văzut în ultima vreme. Dacă sunteți în căutarea unui film plăcut, care vă va face să râdeți în hohote, atunci nu uitați să vedeți Dolemite Is My Name.

HUNT FOR THE WILDERPEOPLE (2016)

Hunt for the Wilderpeople este unul dintre cele mai înduioșătoare și hilare filme din 2016. Povestea urmărește un băiețel pe nume Ricky (Julian Dennison) care este trimis să locuiască cu mătușa și unchiul său în sălbăticie după ce a fost abandonat de tatăl său criminal. Ricky se apropie rapid de noua sa familie, dar când aceștia sunt nevoiți să fugă de Protecția Copilului, el trebuie să își folosească toată istețimea și curajul pentru a supraviețui în sălbăticie. Acest film este un exemplu excelent al modului în care familia poate fi găsită în locuri neașteptate.

Interpretările atât ale lui Julian Dennison, cât și ale lui Sam Neill sunt absolut fantastice. Interpretarea lui Dennison a lui Ricky este incredibil de atașantă; nu poți să nu-l susții la fiecare pas. Iar Neill oferă o prestație comică magistrală în rolul unchiului Hec, oferind o lejeritate foarte necesară în timpul unor momente tensionate. Distribuția secundară este, de asemenea, grozavă, cu Rhys Darby (din Flight Of The Conchords) în rolul unui agent guvernamental neîndemânatic aflat pe urmele lor.

Regia semnată de Taika Waititi (What We Do In The Shadows) face ca Hunt for the Wilderpeople să nu se ia niciodată prea în serios; este constant amuzant, fără a deveni vreodată caraghios sau ieftin. Dar, în esența sa, acest film este despre relații: între părinți și copii, între prieteni, între străini care devin aliați improbabili . Aceste relații sunt cele care fac ca “Hunt for the Wilderpeople” să fie atât de special – vă va lăsa un sentiment de căldură și pufnire în interior mult timp după ce ați părăsit sala de cinema.

MUDBOUND (2017)

MUDBOUND este un film american de dramă de epocă din 2017, scris și regizat de Dee Rees, bazat pe romanul cu același nume de Hillary Jordan. Filmul îi are în distribuție pe Carey Mulligan, Jason Clarke, Mary J. Blige, Rob Morgan și Jonathan Banks. Filmul spune povestea a două familii – una de negri și una de albi – care trăiesc la o fermă din zona rurală din Mississippi în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Filmul a fost întâmpinat cu aprecieri din partea criticilor; are o rată de aprobare de 97% pe Rotten Tomatoes, pe baza a 204 recenzii cu o medie de 8/10. Consensul de critică al site-ului sună astfel:: “Mudbound oferă o povestire cu textură bogată și performanțe puternice din partea distribuției sale, rezultând o altă adăugire binemeritată la catalogul impresionant al Netflix.”

Vă recomand cu căldură să vizionați Mudbound, dacă nu ați făcut-o deja! Este un film incredibil de puternic, care va rămâne cu tine mult timp după ce ai terminat de vizionat.

AQUARIUS (2016)

Aquarius este o dramă captivantă și intensă care îi va ține pe cinefilii pe marginea scaunelor. Spune povestea unui sergent de poliție, Sam Hodiak, care este însărcinat să investigheze cazul unei adolescente dispărute. Investigația îl conduce la Charles Manson și la adepții cultului său. Ceea ce urmează este o poveste imprevizibilă și plină de suspans, plină de răsturnări de situație.

Jocul actoricesc din Aquarius este superb, atât David Duchovny, cât și Gillian Anderson oferind interpretări de excepție. Atmosfera mohorâtă a filmului surprinde perfect epoca în care se petrece, ceea ce face ca experiența cinematografică să fie una captivantă. Aquarius va lăsa cu siguranță publicul captivat de la început până la sfârșit.

Care sunt factorii pe care Netflix îi folosește pentru a determina ce să difuzeze?

Factorii pe care Netflix îi folosește pentru a determina ce să difuzeze includ: ce au mai vizionat utilizatorii, ce emisiuni și filme sunt populare în acest moment și care sunt obiceiurile de vizionare ale utilizatorului.

 1. Unul dintre factori este popularitatea unui film sau a unei emisiuni. Netflix se uită la cât de des este vizionat un titlu și cât timp îl urmăresc oamenii. De asemenea, se uită la ratingurile și recenziile de pe site-uri precum Rotten Tomatoes. Dacă un titlu are ratinguri ridicate, Netflix îl va adăuga probabil pe lista de opțiuni de streaming.
 2. Un alt factor pe care Netflix îl ia în considerare sunt acordurile de licență cu studiourile și rețelele. De exemplu, este posibil ca aceștia să nu poată difuza anumite sezoane ale unui serial TV deoarece drepturile au fost vândute unei alte rețele sau unui alt serviciu de streaming.
 3. Ultimul factor pe care Netflix îl ia în considerare este costul. Aceștia vor să se asigure că le oferă abonaților lor cea mai bună experiență posibilă, respectând în același timp constrângerile bugetare
  Care sunt rezultatele utilizării algoritmului Netflix?

Rezultatele utilizării algoritmului Netflix pot fi pozitive din două motive:

 1. În primul rând, algoritmul îi poate ajuta pe utilizatori să descopere noi emisiuni și filme pe care altfel nu le-ar fi vizionat.
 2. În al doilea rând, algoritmul îi poate ajuta pe utilizatori să economisească timp prin recomandarea de emisiuni și filme despre care utilizatorul știe deja că îi vor plăcea.

Netflix este cunoscut pentru algoritmul său. Acest algoritm determină ce conținut să arate unui utilizator pe pagina de start și în recomandările personalizate. Rezultatele utilizării acestui algoritm sunt mixte, unii oameni adorând experiența personalizată pe care o oferă Netflix, iar alții simțindu-se ca și cum ar fi blocați într-o bulă de filtrare.

Personalizarea Netflix se bazează pe comportamentul trecut al unei persoane. Dacă cineva a urmărit doar drame, atunci Netflix îi va recomanda mai multe drame în viitor. Acest lucru poate fi grozav pentru a găsi conținut nou pe care nu l-ai fi descoperit altfel, dar poate duce, de asemenea, la stagnare dacă urmărești doar emisiuni dintr-un singur gen sau tip de emisiuni. Este posibil să ieșiți din bula recomandată modificându-vă manual preferințele, dar mulți utilizatori nu se deranjează niciodată sau nici măcar nu știu cum să facă acest lucru.

Celălalt dezavantaj al personalizării Netflix este că poate fi destul de limitativ atunci când vine vorba de prezentarea unor noi genuri sau tipuri de emisiuni pe care oamenii nu le-ar fi luat în considerare înainte. De exemplu, dacă cineva nu s-a mai uitat niciodată la un documentar, atunci Netflix nu îi va recomanda niciun documentar, deoarece algoritmul nu îi cunoaște încă interesele. Acest lucru i-ar putea determina pe oameni să rămână la ceea ce știu în loc să se extindă și să încerce ceva nou – ceea ce este, fără îndoială, unul dintre cele mai mari beneficii oferite de serviciile de streaming precum Netflix.”

Cele mai populare filme de pe Netflix – Recomandari All-Time

Black Panther

Universul cinematografic Marvel ne-a adus unele dintre cele mai bune filme cu supereroi realizate vreodată. Black Panther nu face excepție. Este un film de acțiune bine făcut, cu o poveste grozavă și o distribuție de vedete.

Filmul îl urmărește pe T’Challa, care, după moartea tatălui său, Regele T’Chaka, se întoarce în Wakanda pentru a-și lua locul de drept ca domnitor. În curând, el află că nu este singurul care vrea tronul și că există unii care vor să vadă Wakanda căzând. T’Challa trebuie să-i unească pe wakandezi și să-și protejeze patria de cei care o amenință.

Black Panther are multă acțiune și aventură, care te va lăsa pe marginea scaunului. Dacă sunteți un fan al filmelor cu supereroi sau pur și simplu doriți să vizionați un film distractiv, Black Panther merită cu siguranță să îl vedeți.

Avengers: Infinity War

În filmul Avengers: Infinity War, supereroii fac echipă pentru a-l înfrunta pe Thanos, un răufăcător puternic care plănuiește să adune toate cele șase pietre ale infinitului și să le folosească pentru a cuceri universul. Filmul este plin de acțiune și aventură și va lăsa publicul pe marginea scaunelor.

Incredibles 2

Incredibles 2 este un film lansat în luna iunie a anului 2018. Filmul este despre o familie care trebuie să lupte împotriva unei corporații malefice. Din distribuție fac parte Craig T. Nelson, Holly Hunter, Samuel L. Jackson și John Ratzenberger.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom este cel de-al treilea film din franciza Jurassic Park. A fost lansat pe 22 iunie 2018 și îi are în distribuție pe Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Toby Jones, Rafe Spall și Justice Smith. Intriga filmului urmărește o echipă de oameni de știință care încearcă să salveze dinozaurii de la o erupție vulcanică care are loc pe Isla Nublar.

Ocean’s 8

Ocean’s 8 este un film în care joacă Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson și Helena Bonham Carter. Filmul urmărește un grup de femei care sunt unite de obiectivele lor comune de a se răzbuna pe fostul lor șef și de a fura sute de milioane de dolari de la acesta. Filmul este plasat în lumea extrem de competitivă a filmelor de jaf și a fost lansat pe 8 iunie 2018.

Distribuția este excelentă, iar povestea este interesantă. Ocean’s 8 a fost aclamat pe scară largă de criticii de film și a avut deja încasări de peste 200 de milioane de dolari la box office. Dacă sunteți un fan al filmelor cu jafuri sau al Sandrei Bullock, acesta merită cu siguranță să îl vedeți!

Deadpool 2

Deadpool 2 este un film care a fost lansat pe 18 mai 2018. Filmul este despre Deadpool (Wade Wilson) care își asumă rolul de mentor pentru un tânăr mutant, Cable. Intriga filmului se învârte în jurul celor două grupuri de mutanți și X-Men care se luptă unul împotriva celuilalt.

Ant-Man and the Wasp (Ant-Man și viespea)

În “Ant-Man and the Wasp”, Scott Lang trebuie să îi ajute pe Hope Van Dyne și pe Dr. Hank Pym să dea de urma particulelor cuantice lipsă care permit tehnologia avansată. Pe parcurs, ei se luptă cu Ghost, un dușman puternic care a furat particulele cuantice.

Solo: O poveste Star Wars

Solo: A Star Wars Story (Solo: O poveste Războiul Stelelor) este un film lansat pe 25 mai 2018 și este al treilea film spin-off din franciza Star Wars. Filmul a fost regizat de Ron Howard și scris de Lawrence Kasdan. În el joacă Alden Ehrenreich în rolul lui Han Solo, Emilia Clarke în rolul lui Qi’ra, Donald Glover în rolul lui Lando Calrissian, Woody Harrelson în rolul lui Beckett, Joonas Suotamo în rolul lui Chewbacca și Phoebe Waller-Bridge în rolul lui L3-37.

Filmul spune povestea modului în care tânărul Han Solo devine un contrabandist cu o încărcătură valoroasă: primul dintre planurile Stelei Morții. Împreună cu partenerul său Chewbacca și mentorul Lando Calrissian, Han trebuie să păcălească agenții imperiali pentru a livra informațiile spionilor rebeli înainte ca acestea să cadă în mâinile lor.

The Incredibles (2003)

The Incredibles este un film despre o familie de supereroi care luptă împotriva criminalității. Filmul a fost lansat în 2003 și a fost regizat de Brad Bird. Din distribuția filmului fac parte Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell și Samuel L. Jackson.

The Dark Knight

În 2008, filmul The Dark Knight (Cavalerul întunecat), de Christopher Nolan, a fost lansat cu succes de critică. Filmul l-a avut ca protagonist pe Christian Bale în rolul lui Bruce Wayne/Batman și s-a bazat pe populara serie de benzi desenate cu același nume. Cavalerul Negru spune povestea luptei lui Batman împotriva lui Joker, un nebun care a pus orașul Gotham sub asediu. Filmul este intens și plin de suspans de la început până la sfârșit și cu siguranță va lăsa publicul pe marginea scaunelor.

Cele mai populare Seriale TV pe Netflix – Recomandari All-Time

Stranger Things

Stranger Things este un serial popular de pe Netflix care se petrece în anii 1980. Serialul urmărește un tânăr băiat care dispare și pe prietenii săi care încearcă să-l găsească. Emisiunea este plină de mister și suspans și a fost lăudată pentru grafica și coloana sonoră uimitoare.

TV House of Cards

Netflix are o bibliotecă imensă de emisiuni TV și filme, așa că poate fi greu să știi de unde să începi. O modalitate excelentă de a găsi emisiuni și filme noi este folosirea funcției de recomandări a Netflix.

House of Cards este o emisiune TV populară pe Netflix. Acesta spune povestea lui Frank Underwood, un politician care va face orice pentru a fi ales președinte. Serialul este plin de suspans și intrigi politice și cu siguranță te va ține captiv de la început până la sfârșit. Dacă sunteți în căutarea a ceva distractiv și captivant de urmărit, House of Cards merită cu siguranță să îl vedeți.

The Crown

The Crown este un serial de televiziune britanic premiat, creat de Peter Morgan, produs de Left Bank Pictures pentru Netflix. Emisiunea este o dramă politică plasată în primii ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a și acoperă evenimentele care au dus la urcarea ei pe tron. În rolurile principale sunt Claire Foy în rolul reginei Elisabeta, Matt Smith în rolul prințului Philip, Vanessa Kirby în rolul prințesei Margaret, Stephen Rea în rolul lui Arthur Scargill și Alfred Molina în rolul lui Ernest Bevin.

Gilmore Girls

Gilmore Girls este un sitcom american care a fost difuzat inițial pe WB din 2000 până în 2007. Urmărește viața lui Lorelai Gilmore (Lauren Graham) și a fiicei sale Rory (Alexis Bledel) în timp ce cresc în Stars Hollow, Connecticut. Serialul a fost creat de Amy Sherman-Palladino și produs de David Rosenthal.

Narcos

Netflix a lansat un nou sezon al serialului Narcos, care va fi difuzat pe 2 septembrie. Serialul urmărește încercarea DEA de a destructura organizația de trafic de cocaină a lui Pablo Escobar. Serialul se bazează pe evenimente reale și are o distribuție de vedete, printre care se numără Wagner Moura (trilogia “Stăpânul inelelor”), Pedro Pascal (Game of Thrones) și Michael Pena (Kill the Messenger, Sicario).

Narcos este un serial excelent care oferă o perspectivă asupra comerțului cu droguri și a impactului acestuia asupra societății. Este bine realizat și distractiv, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru telespectatorii care caută ceva diferit.

The Office (S.U.A.)

The Office (S.U.A.) este un popular serial de televiziune american care a fost difuzat inițial pe NBC din 2005 până în 2013. Emisiunea se petrece în filiala din Scranton, Pennsylvania, a companiei fictive Dunder Mifflin Paper Company și urmărește viața de zi cu zi a angajaților acesteia.

The Mindy Project

Noul serial al lui Mindy Kaling, The Mindy Project, este o comedie care urmărește viața de zi cu zi a unui grup de medici. Serialul este plasat în New York și se învârte în jurul Dr. Mindy Lahiri (Kaling), a prietenilor ei și a pacienților săi.

Crazy Ex-Girlfriend

Crazy Ex-Girlfriend este un serial de televiziune american care a fost difuzat inițial pe The CW în perioada 12 octombrie 2014 – 17 mai 2017. Serialul a fost creat de Rachel Bloom și Aline Brosh McKenna și o are ca protagonistă pe Bloom în rolul Rebeccăi Bunch, o tânără care se mută în West Covina, California, după ce logodnicul ei avocat o părăsește pentru o altă femeie.

The Crown

Netflix are o selecție excelentă de emisiuni de televiziune pe care le puteți viziona. Un serial care merită cu siguranță timpul tău este The Crown. Acest serial se bazează pe viața reginei Elisabeta a II-a și relatează călătoria ei de la o tânără fată la un monarh puternic. Dacă sunteți un fan al dramelor istorice, atunci The Crown merită cu siguranță să îl urmăriți.

Cele mai bune filme care sunt pe Netflix – Recomandari Rotten Tomatoes

The Godfather

The Godfather (Nașul) este un film polițist american din 1972 regizat de Francis Ford Coppola și produs de Mario Puzo. Scenariul este bazat pe romanul cu același nume de Mario Puzo. Filmul îi are în rolurile principale pe Marlon Brando, Al Pacino și James Caan în rolul a trei membri ai familiei criminale Corleone din New York în anii 1940 și 1950.

The Godfather este considerat pe scară largă drept unul dintre cele mai mari filme realizate vreodată, mulți critici citând realizările sale cinematografice, inclusiv interpretarea, scenariul, regia și partitura orchestrală. De la lansare, filmul a câștigat numeroase premii, printre care șapte premii Oscar (inclusiv pentru cel mai bun film), două premii Globul de Aur și trei premii ale Academiei Britanice de Film.

Goodfellas

În filmul Goodfellas, Robert De Niro îl interpretează pe șeful mafiei, Frank Costello. Goodfellas este un studiu de caracter al unui mafiot îmbătrânit care se luptă să țină pasul cu vremurile în schimbare. Filmul urmărește ascensiunea lui Costello la putere și eventuala sa cădere în dizgrație.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale filmului Goodfellas este cadrul în care se desfășoară. Filmul a fost filmat în New York și în jurul orașului New York, mai exact în Brooklyn și Staten Island. Acest lucru îi permite spectatorului să își dea seama cum funcționează cu adevărat viața în ierarhia mafiotă. Se poate observa cum diferite zone au propriile obiceiuri și tradiții care se leagă de lumea interlopă a mafiei.

Una dintre cele mai memorabile scene din Goodfellas este cea în care Costello stă de vorbă cu tânărul său protejat, Tommy DeVito (Joe Pesci). Aceștia discută despre planurile lui Tommy de a face parte din rândurile mafiei – ceva care l-ar face foarte bogat. În timp ce discută, se poate vedea cum DeVito începe să-l privească pe Costello ca pe o figură paternă. În cele din urmă, DeVito se dovedește suficient de vrednic pentru a primi o slujbă de la Costello, dar acest lucru îl costă viața mai târziu în film.

The Shawshank Redemption (Răscumpărarea din Shawshank)

The Shawshank Redemption (Răscumpărarea din Shawshank) este un film dramatic american din 1994 regizat de Frank Darabont și scris de Stephen King. Se bazează pe nuvela Rita Hayworth și răscumpărarea Shawshank, publicată în 1982. În film joacă Tim Robbins, Morgan Freeman, Tom Hanks și Jason Robards. Povestea îl urmărește pe Red (Robbins), un deținut de la închisoarea de stat Shawshank care se împrietenește cu Andy Dufresne (Freeman), un criminal condamnat la închisoare pe viață. De-a lungul timpului, Red îl ajută pe Andy să își schimbe modul de viață și să își recâștige libertatea. Filmul a fost aclamat de critică și a câștigat mai multe premii, inclusiv cel mai bun film la Premiile Oscar din 1995.

Forrest Gump

Forrest Gump este un film american de comedie-dramă din 1991, bazat pe romanul cu același nume de Winston Groom. Filmul a fost regizat de Robert Zemeckis și produs de Gary Ross. Îi are în distribuție pe Tom Hanks, Robin Wright și Sally Field. Scenariul a fost scris de Zemeckis, care a produs și a scris, de asemenea, tratamentul original al poveștii.

Filmul spune povestea locotenentului Dan Taylor (Hanks), care este lăsat la vatră din armata Statelor Unite după ce a servit în Vietnam. Apoi se mută în Savannah, Georgia, devine vânzător la o companie locală de creveți și se împrietenește cu Forrest Gump (Robert Downey Jr.), un veteran din Vietnam, un negru de culoare, încet la minte, dar fericit, care nu-și amintește nimic din trecutul său în afară de faptul că s-a “născut în Africa”. Cu ajutorul mamei lui Gump (Field), a lui Jenny (Wright), a lui Bubba Smith (John Travolta) și a altora, Taylor începe să-și reconstruiască viața, încercând în același timp să afle ce s-a întâmplat înainte de a pleca din Vietnam.

Dacă sunteți în căutarea unui film bun de vizionat pe Netflix, urmăriți ” Forrest Gump “. Este un film vechi, dar este încă unul grozav. Are un rating de 87% pe Rotten Tomatoes, pe baza a 153 de recenzii, iar majoritatea oamenilor par să îl placă cu adevărat.

“The Godfather, Part II” (Nașul, partea a II-a)

The Godfather, Part II (Nașul, partea a II-a) este un film despre Mafia și liderul acesteia, Vito Corleone. Este continuarea filmului The Godfather, care a fost lansat în 1972. Filmul îl urmărește pe fiul lui Vito, Michael Corleone, în timp ce acesta încearcă să preia afacerea familiei.

The Godfather, Part II este unul dintre cele mai populare filme realizate vreodată. A fost votat de mai multe ori de spectatori ca fiind unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată. De asemenea, a fost nominalizat la numeroase premii, inclusiv la premiile Oscar. Nașul, partea a II-a este un film bine făcut, care vă va ține în priză de la început până la sfârșit.

 The Godfather, Part III

În 1972 a fost lansat în cinematografe filmul The Godfather, Part III. Filmul urmărește familia Corleone în timp ce își croiește drum prin peisajul politic al Americii anilor 1970. Michael Corleone (interpretat de Al Pacino) trebuie să-l înfrunte pe cumnatul său, Vito Corleone (interpretat de Marlon Brando), pentru a-și proteja imperiul. De-a lungul drumului, Michael trebuie să se confrunte cu gangsteri rivali, politicieni corupți și cu membrii propriei sale familii.

Nașul, partea a III-a este unul dintre cele mai populare și mai apreciate de critică filme din istoria Hollywood-ului. A câștigat mai multe premii, inclusiv cel mai bun film și cel mai bun regizor la Premiile Oscar. De asemenea, filmul este citat în mod regulat ca fiind unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile.

Pulp Fiction

Pulp Fiction este un film american din 1994 scris și regizat de Quentin Tarantino. Filmul spune povestea lui Vincent Vega, un profiler criminalist cunoscut sub numele de “Lupul”, care face echipă cu personajul lui John Travolta, Vincent “Jules” Winfield, pentru a-l doborî pe șeful crimei Marsellus Wallace. În film mai apar Uma Thurman, Samuel L. Jackson și Bruce Willis.

“The Silence of the Lambs” (Tăcerea mieilor)

În 1991, filmul horror The Silence of the Lambs a fost lansat cu succes de critică și comercial. Filmul spune povestea stagiarului FBI Clarice Starling (Jodie Foster) și a criminalului în serie Hannibal Lecter (Anthony Hopkins). Pe măsură ce Clarice investighează motivele lui Lecter pentru a ucide, ea ajunge să înțeleagă istoria tulbure a acestuia și dorințele sale întortocheate.

The Silence of the Lambs este un film de groază bine realizat, care a fost lăudat pentru scriitura plină de suspans, urmăririle intense și violența grafică. Filmul este foarte recomandat pentru fanii genului care vor să vadă un thriller bine făcut.

12 Angry Men

12 Angry Men (12 bărbați furioși) este o dramă judiciară care are loc în orașul fictiv american King’s Point, orașul natal al juratului numărul 6. Povestea urmărește deliberările juriului după ce i se prezintă un caz în care este implicat un bărbat acuzat de uciderea soției sale.

Saving Private Ryan

Saving Private Ryan (Salvarea soldatului Ryan) este un film american de război dramatic din 1998 regizat de Steven Spielberg și scris de Robert Rodat. Este bazat pe romanul cu același nume scris de Tom Hanks. Filmul îi are în distribuție pe Tom Hanks, Matt Damon, Edward Burns, Barry Pepper și David Strathairn. Filmul spune povestea soldatului Ryan (Hanks) din armata Statelor Unite ale Americii, care călătorește prin Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a-și găsi unitatea dispărută.

Producția filmului “Saving Private Ryan” a fost tulbure încă de la început. Spielberg a devenit nemulțumit de scenariul original scris de Robert Rodat și l-a angajat pe scenaristul polonez Michael Herr pentru a face modificări semnificative la acesta. Principalele probleme abordate de Herr au fost dezvoltarea personajelor și simplificarea intrigii. Noul scenariu a fost apoi prezentat din nou lui Spielberg, care a fost de acord să îl regizeze după ce a văzut mai multe tăieturi timpurii. Producția a început în aprilie 1998 la Londra și a durat 18 luni.

Filmul a fost aclamat de critici la lansare, mulți lăudând regia, interpretarea, coloana sonoră și acuratețea istorică. De atunci, a fost considerat unul dintre cele mai bune filme de război realizate vreodată și este adesea citat ca fiind una dintre cele mai bune lucrări ale lui Spielberg. Saving Private Ryan a fost nominalizat la nouă premii Oscar, inclusiv la cel mai bun film.

Cele mai bune Seriale TV care sunt pe Netflix – Recomandari Rotten Tomatoes

Stranger Things

Stranger Things este un popular serial original Netflix care urmărește aventurile unui grup de tineri băieți în anii 1980. Serialul se bazează pe romanul cu același nume scris de Steven Spielberg.

The Crown

-The Crown este un viitor serial de televiziune care urmează să fie difuzat pe Netflix în 2019. Este un serial dramatic istoric care urmărește viața reginei Elisabeta a II-a, de la primii ani ca tânără prințesă, prin perioada în care a fost monarh și până în prezent.

-The Crown a fost întâmpinat cu recenzii pozitive din partea criticilor încă de la anunțarea sa. Unii l-au numit unul dintre cele mai bune seriale de televiziune realizate vreodată, în timp ce alții spun că este pur și simplu excelent. Indiferent de opinie, The Crown va fi cu siguranță un succes pentru abonații Netflix care caută o poveste captivantă, plină de intrigi și dramă.

House of Cards

Netflix are o tonă de emisiuni TV diferite pe care le puteți viziona. Una dintre emisiunile TV pe care le puteți urmări pe Netflix este House of Cards. Acest serial este despre un politician pe nume Frank Underwood, care încearcă să ajungă în funcție și să devină președintele Statelor Unite. Acest serial este foarte detaliat și are multă violență, ceea ce ar putea să nu fie potrivit pentru toată lumea. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de politică sau de filmele thriller, atunci House of Cards ar putea fi ceva care să vă placă.

Black Mirror

Netflix a lansat toate episoadele serialului Black Mirror, aclamat de critici, pentru streaming. Emisiunea este o privire întunecată asupra viitorului tehnologiei și a modului în care aceasta ar putea avea un impact asupra societății noastre.

Este posibil ca unii telespectatori să fie familiarizați cu serialul datorită includerii sale în diverse liste “Best Of” sau pentru că prietenii le-au recomandat serialul. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le știți despre Black Mirror înainte de a viziona serialul:

 1. Teme: Tehnologia este adesea prezentată în mod proeminent în Black Mirror, episoadele explorând subiecte precum dependența de social media, supravegherea guvernamentală și singurătatea indusă de tehnologie.
 2. Violența: Un fir comun în tot serialul este că violența apare adesea ca urmare a tehnologiei scăpate de sub control. De exemplu, în “Nosedive”, ratingul unei femei pe rețelele de socializare are un impact dramatic asupra vieții ei; în “San Junipero”, oamenii pot fi șterși definitiv de pe internet dacă nu ating un anumit nivel de participare în realitatea virtuală; iar în “Men Against Fire”, soldații luptă împotriva unei invazii extraterestre folosind arme de foc care au fost modificate pentru a trage impulsuri electromagnetice în loc de gloanțe.
 3. Satiră: În timp ce Black Mirror nu se sfiește cu siguranță să descrie elemente mai întunecate ale societății, inclusiv violența și bolile mintale, o mare parte din serial este, de asemenea, plină de umor satiric. De exemplu, în “The Slab”, un muncitor este prins într-o mașină care ar fi trebuit să-i îndepărteze o tumoare mare de pe față, dar în schimb se atașează permanent; iar în “White Bear”, o mamă încearcă să-și crească fiul fără ecrane după ce acesta este diagnosticat cu autism.
 4. Referințe: Deși nu lipsesc referințele la cultura pop în Black Mirror, serialul aduce adesea un omagiu și filmelor clasice de science-fiction și horror. De exemplu, “Nosedive” conține o referință la Fatal Attraction, “The Entire History of You” are o apariție a Lordului Timpului din Doctor Who, iar “Black Museum” aduce un omagiu filmului Psycho al lui Alfred Hitchcock.
 5. Se recomandă vizionări multiple: La fel ca multe alte emisiuni TV, Black Mirror este cel mai bine experimentat de mai multe ori – o dată pentru a vă face o idee generală despre intriga episoadelor și apoi din nou mai târziu, când aveți mai multe șanse să prindeți toate referințele și nuanțele care v-au scăpat prima dată.

The Mindy Project

The Mindy Project este o emisiune TV despre o femeie care trebuie să se mute înapoi la părinții ei după ce cariera ei de doctor cade în dizgrație. Ea începe atunci să lucreze la clinica locală de obstetrică și ginecologie, unde se împrietenește cu cei doi medici care lucrează acolo. În serial mai joacă Chris Messina, Ed Weeks și Ike Barinholtz.

Gilmore Girls: Un an în viață

Fetele Gilmore: Un an în viață este un reboot al serialului de televiziune Fetele Gilmore, care le urmărește pe Lorelai și Rory Gilmore în timp ce navighează prin viață după moartea părinților lor și tranziția lui Stars Hollow la o eră modernă. Serialul este lansat pe Netflix pe 25 noiembrie 2016.

Serialul se reia la aproximativ un an după evenimentele din Gilmore Girls: Un an în viață.

 • Lorelai (Lauren Graham) și-a deschis propriul han împreună cu mama ei Babette (Laurie Metcalf) și prietena ei Sookie St James (Melissa McCarthy);
 • Rory (Alexis Bledel) a absolvit Yale și lucrează la o firmă de avocatură; Emily (Kelly Bishop) își conduce propriul han;
 • Luke (Scott Patterson) locuiește încă în Stars Hollow împreună cu Lane, personajul soției sale, Melissa McCarthy;
 • Iar Paris Geller (Liza Weil) s-a mutat la New York.
 • De-a lungul sezonului, Lorelai, Rory, Emily, Luke și Paris se confruntă cu provocări – unele familiare, altele noi – pe măsură ce se maturizează în viețile lor, după ce au renunțat la facultate, s-au mutat pentru prima dată departe de casă, s-au căsătorit, au copii,

Unbreakable Kimmy Schmidt

Netflix a lansat o serie întreagă de recomandări de noi emisiuni TV pe care să le urmăriți, inclusiv noul serial de comedie Unbreakable Kimmy Schmidt. Acest serial urmărește povestea lui Kimmy (Ellie Kemper), care a fost răpită și ținută captivă de un cult în 2002, dar care a fost în cele din urmă eliberată în 2013. De atunci, ea a încercat să își reconstruiască viața și să devină o persoană normală. Cu toate acestea, trecutul ei sălbatic pare să o urmărească mereu.

Unul dintre personajele principale din Unbreakable Kimmy Schmidt este Titus (Tituss Burgess), care a făcut parte dintr-un cult împreună cu Kimmy și care acum încearcă să se elibereze de sub controlul acestuia. Titus este un personaj interesant pentru că este atât simpatic, cât și răufăcător – este cu siguranță unul dintre punctele forte ale acestui serial! Alte personaje populare din Unbreakable Kimmy Schmidt sunt Jacqueline (Jane Krakowski) – șefa lui Kimmy la Subway – și Ron (Tony Hale), cel mai bun prieten al lui Titus de pe vremea când erau membri ai cultului.

Dacă sunteți în căutarea unui nou serial amuzant pe care să-l urmăriți, Unbreakable Kimmy Schmidt merită cu siguranță vizionat!

Narcos

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din lume. Acesta oferă utilizatorilor săi o mare varietate de emisiuni TV, filme și documentare. Una dintre cele mai populare emisiuni TV de pe Netflix este Narcos. Narcos este o dramă polițistă plină de acțiune care urmărește ascensiunea și căderea regelui drogurilor Pablo Escobar. Emisiunea spune povestea atât din perspectiva lui Escobar, cât și din cea a agenților de aplicare a legii care au încercat să-l doboare.

Narcos este un serial excelent care oferă o privire detaliată asupra vieții lui Escobar și a implicării sale în traficul de droguri. Este, de asemenea, bine jucat și plin de suspans, ceea ce îl face excelent pentru a fi vizionat pe Netflix dacă sunteți interesat de dramele polițiste sau de istorie. Dacă sunteți în căutarea unor recomandări pentru alte seriale excelente de pe Netflix, nu uitați să consultați lista noastră de mai jos!

The Good Place

Netflix a devenit un nume de uz casnic pentru că oferă abonaților săi o selecție din ce în ce mai mare de filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, ceea ce poate că mulți oameni nu știu este că Netflix oferă, de asemenea, utilizatorilor săi posibilitatea de a evalua și de a comenta filmele și emisiunile TV, care pot fi apoi folosite ca recomandări pentru alți abonați Netflix.

Unul dintre cele mai noi seriale TV de pe Netflix este The Good Place. Serialul o urmărește pe Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), o femeie care a murit de un an, dar căreia Michael (Ted Danson), arhitectul Good Place, îi oferă brusc o a doua șansă de a intra în Rai. Din nefericire pentru Eleanor, ea își dă seama rapid că Good Place este de fapt un fel de iad în care toată lumea este fericită și mulțumită, cu excepția ei. Pentru a scăpa din Good Place, Eleanor trebuie să își folosească inteligența și înșelăciunea pentru a-și păcăli colegii rezidenți – inclusiv pe Michael – și să afle ce i-a făcut să ajungă cu toții în Good Place în primul rând.

Dacă sunteți în căutarea unui serial amuzant și plin de suspans pe care să îl urmăriți pe Netflix în acest sezon, The Good Place ar putea să merite timpul dumneavoastră.

Ozark

Ozark este o dramă polițistă plasată la începutul secolului XXI care urmărește investigațiile de spălare de bani, trafic de droguri și terorism intern ale familiilor Byrde și Watts. În serial joacă Jason Bateman, Laura Linney și Peter Sarsgaard. Ozark a fost creat de Bill Dubuque și Mark Williams. A avut premiera pe Netflix la 22 august 2017.

Concluzie: Recomandari Netflix

Netflix utilizează un algoritm pentru a determina ce să difuzeze in recomandari. Acest algoritm ia în considerare o varietate de factori, cum ar fi ce au mai vizionat utilizatorii, ce emisiuni și filme sunt populare în acest moment și care sunt obiceiurile de vizionare ale utilizatorului. Prin utilizarea algoritmului Netflix, utilizatorii își pot maximiza experiența de streaming și pot gasi cele mai bune recomandari legate de filme si seriale tv.

Author

Write A Comment