Poți face poze fake pentru prieteni, la distracție, atâta timp cât nu ai intenția de a rani sau a face de ras pe cineva sau ceva. Pur și simplu joacă-te cu instrumentele de pe calculator pentru a face să pară că ești undeva unde nu ești.

Pentru a face poze fakefalse pentru prieteni trebuie să creați un mediu 3d sau un decor.

Din păcate, nu există un program special de creare de imagini false pe care să îl poți folosi pentru a crea astfel de imagini. Chestia este că trebuie să creezi totul de la zero. Poți folosi Photoshop pentru crearea imaginii, dar dacă nu ai ceva experiență vei avea multe probleme în încercarea de a crea imagini false.

Așadar, cel mai simplu mod de a crea imagini false este să folosiți un program de modelare 3D, cum ar fi Blender sau Maya. Dacă nu aveți experiență în utilizarea acestor programe, atunci puteți folosi un tutorial. Există o mulțime de tutoriale gratuite pe youtube care vă pot ajuta în utilizarea Blender și Maya.

De multe ori, este distractiv să te prefaci că ești undeva unde nu ești. Sau, poate, poate doriți să vă faceți un nou prieten. Atunci când încerci să te plasezi într-un loc nou, probabil că vei dori să creezi o fotografie nouă pe care să o arăți prietenilor tăi.

Pentru a face poze false pentru prieteni trebuie să creați un mediu 3d sau un decor.

Iată cum puteți face acest lucru:

  1. Fă-ți o poză cu tine însuți. Asigură-te că este într-un mediu bine luminat, sau fă-o afară, unde este soare.
  2. Folosiți un program de editare foto pentru a vă modifica imaginea. Există o mulțime de programe diferite pe care le puteți folosi pentru a adăuga elemente la imagine, cum ar fi iarbă falsă, plante în ghiveci sau un lanț muntos. Unele site-uri web au șabloane amuzante de folosit.
  3. Salvează imaginea și trimite-o prietenului tău!

Realizarea de imagini fake pentru distracție este foarte ușoară. De exemplu, dacă vrei să îl faci pe cel mai bun prieten al tău să creadă că are un ochi vânăt, poți folosi un software online gratuit pentru a face una. Tot ce trebuie să faci este să încarci poza și apoi să alegi zona din imagine pe care vrei să o schimbi și apoi să folosești instrumentele de pictură pentru a o schimba în ceea ce dorești.

Pentru a face poze fake, trebuie să aveți un software bun de editare a fotografiilor, cum ar fi Adobe Photoshop. Doar fă-ți o fotografie bună și apoi deschide-o în Photoshop. Acum, aici devine puțin mai complicat: trebuie să deschizi opțiunea “straturi” din Photoshop și să dai click pe “nou”. “Stratul” este cel care separă fotografia în diferite părți, cum ar fi fundalul și persoana din fotografie.

Vrei să ștergi partea din fotografie pe care vrei să o transformi într-o fotografie falsă. Astfel, de exemplu, dacă doriți să vă faceți să păreți cu 20 de kilograme mai slabă în fotografie, luați un strat al celor 20 de kilograme mai slabă-tu și puneți-l deasupra fotografiei originale. În acest fel, veți vedea imaginea cu 20 de kilograme mai slab peste fotografia originală. Apoi, trebuie să ștergi fotografia originală de sub poza cu tine mai slabă cu 20 kilograme și să faci poza falsă! De asemenea, te poți face pe tine sau pe altcineva să pari mai înalt, mai scund sau chiar mai bătrân.

Ai grijă, pentru că atunci când faci pe cineva mai înalt, trebuie să îl faci mai slab (la fel ca atunci când faci pe cineva să pară mai slab) pentru a echilibra.

Tutorial cum sa faci imagini fake in Photoshop

Daca vrei sa generezi doar imagini cu diferiti oameni poti sa alegi unul dintre aceste 3 servicii:

Ne poti spune in comentarii, la ce imagine fake te gandeai sa faci prietenului tau? Sa radem impreuna!

Author

Write A Comment