Să joci într-un cazinou pentru prima dată poate fi copleșitor, indiferent dacă este vorba de unul terestru sau de un cazino online. Sunt atât de multe jocuri din care să alegi, iar fiecare dintre titluri este furnizat de dezvoltatori diferiți, unele promit câștiguri mari, altele te atrag cu opțiuni flexibile, cum ar fi maxbet bonus fara depunere.

Cu toate acestea, a juca într-un cazino pentru prima dată nu ar trebui să fie stresant sau dificil. Trebuie doar să cunoști câteva detalii despre jocuri și ești gata de distracție. Da, s-ar putea să fi auzit că a câștiga în cazinouri celebre din Las vegas poate fi doar o chestiune de noroc, dar nu te lăsa influențat de acest lucru. Mai există și alte modalități pe care le poți folosi pentru a-ți crește șansele de câștig. Citește mai departe dacă vrei să afli care sunt modalitățile de a câștiga la jocurile de noroc.

1. Alege jocurile potrivite

Accesează orice cazino live și vei fi surprins de câte jocuri diferite există. De la cele pe care le poți juca la mese, până la cele la aparate. Acest lucru poate fi părea dificil pentru începători, dar lucrurile sunt mai simple decât ar putea părea. În primul rând, pune-ți câteva întrebări, cum ar fi: ai experiență în orice joc de cazino? Ești interesat de jocurile cu lumini strălucitoare sau de cele cu jetoane colorate?

Răspunsul tău va determina cea mai potrivită alegere pe care o poți face. Dacă ești nerăbdător să câștigi, atunci caută acele jocuri cu care ești familiarizat sau unul care necesită puține abilități. Unele dintre cele mai bune jocuri cu cele mai bune cote sunt blackjack, baccarat și video poker. Altele, cum ar fi sloturile și keno, sunt cele mai bune dacă vrei să te distrezi. Șansele de câștig la un joc precum ruleta sunt de 37:1, ceea ce înseamnă că ai 50-50 de șanse să încasezi un premiu.

2. Învăță noțiunile de bază

notiunile-de-baza

Dacă ai emoții în legătură cu jocul și câștigurile, începe cu jocuri simple. Poți trece la variante mai complicate odată ce ai suficientă experiență. Învață termenii specifici folosiți în jocul respectiv și opțiunile de pariere ale acestuia. De exemplu, ruleta vine cu diferite opțiuni de pariere, iar tu poți alege una care se potrivește bugetului tău. Este vital să înțelegi aceste noțiuni de bază, deoarece ele reprezintă primul pas pentru a-ți spori câștigurile. De asemenea, poți viziona online tutoriale și ghiduri de instrucțiuni care sunt destinate începătorilor.

3. Învață ce pariuri să eviți

Scopul tău principal este să câștigi, în niciun caz să-ți golești contul bancar. Singurul mod în care poți evita ca acest lucru să se întâmple este să te ferești de unele versiuni de joc și de pariuri neprofitabile. Între acestea se numără:

  • Pariul de asigurare la Blackjack: Plata sa este de 2:1 dacă dealerul are un blackjack. Cu toate acestea, șansele reale de câștig cu acest pariu sunt de 1 sau 2:2.
  • Pariul de propuneri la craps: Avantajul casei pentru acest pariu poate fi de până la 16 procente.
  • Pariuri de egalitate la baccarat, care are un avantaj al casei de 14,36%.

4. Fii disciplinat

disciplinat

Întreabă orice jucător experimentat cum să parieze fără să piardă și vei avea parte de o întreagă teorie despre a fi disciplinat cu banii. Joci cu banii tăi și te aștepți să câștigi. Într-un fel, îi puteți vedea ca pe o “investiție”. Așadar, cum te poți menține într-o zonă sigură?

  • Pariază doar cu banii pe care îți permite să îi pierzi: Nu este amuzant să pariezi cu acei bani pe care ți-e teamă că îi vei pierde.
  • Stabilește-ți limite: Limitează timpul de joc și, de asemenea, fondurile invesite.
  • Stabilește-ți un plan financiar și respectă-l: Un buget este o necesitate pentru a împiedica anumite pierderi financiare.
  • Pariază în mod responsabil: Nu plasa pariuri atunci când ești sub influența alcoolului, deoarece acest lucru îți va afecta judecata.
  • Alege să joci doar jocurile pe care le înțelegi.
  • Evită să fii lacom.
  • Nu jucați niciodată cu bani împrumutați.

Concluzie

Să joci într-un cazinou ca începător poate fi descurajant, mai ales când întâlnești alți jucători experimentați care par să știe cum să se descurce. Dar cu strategiile de mai sus, poți juca și, mai important, poți câștiga ca un profesionist. Nu uita să încerci versiunile demo din cazinourile online, astfel încât să poți exersa gratuit și să îți crești șansele de câștig.

Author

Write A Comment