Filmul incepe in anul 1964, cu un relativ necunoscut Cassius Clay care s-a suit într-un ring în Miami Beach pentru a se bate cu adversarul său Sonny Liston. Clay a devenit campionul mondial la categoria grea în acea noapte – iar mai târziu a devenit Muhammad Ali.

Atât de mult este un fapt istoric. O noapte în Miami… este un fictivizat “ce se întâmplă dacă“:

Ce se întâmplă atunci când Clay devine împreună cu trei prieteni celebri într-un hotel în acea noapte?

Fiecare dintre acesti oameni sunt în mijlocul unei vieți transformatoare și au un drum lung în viața lor. Clay (jucat de Eli Goree) se gândește să se alăture Națiunii Islamului. Malcolm X (interpretat de Kingsley Ben-Adir) a avut o ruptură majoră cu mentorul său Elijah Muhammad, liderul Națiunii Islamului.

Jim Brown, un star NFL care vrea sa vină înapoi, este sub semnul întrebării viitorul său în fotbal și modul în care liga tratează sportivii de culoare. Sam Cooke (Leslie Odom, Jr.) este în încercarea de a deveni un artist crossover, joc pentru publicul alb, precum și unul de culoare.

În centrul său, povestea este despre faima, responsabilitatea socială pentru comunitatea fiecăruia și ceea ce datorezi în comunitate. Este, de asemenea, despre ceea ce se întâmplă atunci când sunt puse patru ego-uri mari într-o cameră!

Tensiunile sunt strânse, iar provocările sunt aprinse. Dar în cele din urmă există dragoste și respect printre acești oameni, care vor deveni legende.

Trailer One Night in Miami… 

Author

Write A Comment