În avalanșa de producători de sloturi care asaltează la propriu cazinourile de pe mapamond, un nume se face remarcat de fiecare dată, IGT. Este imposibil să nu întâlneşti acest nume în platforma unde activezi sau mai ales în casa de pariuri din cartierul în care locuieşti.

Păcănelele sunt de departe cele mai populare jocuri de noroc din toate timpurile şi prezenţa lor masivă în toate cazinourile din lume nu fac decât să justifice acest lucru. Le recomanda în principal modul simplu în care se joacă dar mai ales premiile mari pe care le pot ceda.

Şi când vine vorba despre premii mari, tot IGT este producătorul care conduce detaşat pe acest segment. Despre cine este IGT şi ce înseamnă pentru industria de iGaming vom discuta în topicul următor, aşa că vei avea răspunsuri pertinente la toate aceste întrebări.

1.Ce este IGT?

Sub aceste 3 litere majuscule se ascunde unul dintre cei mai tari şi mai în vogă producători de păcănele din toate timpurile. De exemplu, Mr.Bit este cazinoul care îi găzduieşte sloturile aşa că dacă eşti în căutarea unei liste cu titluri care poartă această marcă, ai nimerit exact unde trebuie.

Internaţional Game Technology  se face remarcată pe piaţa internaţională de iGaming prin 2 mari calităţi, numărul mare de sloturi produse şi licenţele cu acoperire mondială. În mod practic, sloturile companiei se întâlnesc din Las Vegas până în România, aşa că un iubitor al acestei mărci le poate juca oriunde în lume.

Totul se datorează unei munci asidue depuse încă din anul 1975 de către William Redd, fondatorul companiei IGT. Iniţial, a preluat o companie mai mică producătoare de aparate de video poker, Bally, pe care a integrat-o în propria sa companie, Sircoma.

Anul 1982 este edificator pentru companie, pentru că Reed ia decizia să îi schimbe numele în IGT şi să o listeze la bursă în acelaşi an. Odată cu această decizie,  compania îşi arată adevărata valoare prin inovaţiile pe care le aduce pieţei de iGaming, devenind în scurt timp una de renume mondial.

Lansează deci în anul 1986 un slot care avea să devină cunoscut la nivel mondial, Megabucks, care introduce pentru prima oară ideea de jackpot progresiv. Succesul acestuia determină IGT să achiziţioneze încă 2 alte nume de renume în industrie, Jeopardy şi Wheel of Fortune, pe care le transformă instant în succese de clasa mondială.

Lucrurile însă nu se opresc în acest stadiu, IGT continuând să producă anual sloturi noi, jocuri de video poker, blackjack sau terminale de ruletă. Este ceea ce menţine această companie din Las Vegas în topul celor mai buni producători din lumea jocurilor de noroc, astfel încât jucătorii să se bucure în continuare de jocurile sale.

2.Cele mai populare sloturi

Nu se poate omite din acest clasament cel mai popular, cunoscut şi renumit slot al companiei, Wheel of Fortune, slotul care a făcut la propriu o mulţime de milionari în dolari. Jackpot-ul propus de joc este unul progresiv, idee care a propulsat de fapt compania IGT în topul celor mai buni producători de sloturi din toate timpurile.

Se alătură în acest top select şi slotul Cleopatra, de această dată renumit mai ales în mediul online. Pe cele 20 de linii de plată, jucătorii pot face o scurtă incursiune în civilizaţia egipteană, una dintre temele istorice cele mai populare printre jucători.

Şi dacă se vrea o temă în care natura să fie vedetă, slotul IGT cu titlul Wolf Run aduce pe cele 40 de linii de câştig lumea animală în toată splendoarea ei. Nu lipsesc nici sloturile inspirate din seriale celebre de televiziune, cel mai bun exemplu fiind jocul Baywatch 3D, unde vei reîntâlni pe role pe celebrii David Hasselhoff şi Pamela Anderson.

3.IGT şi alţi producători

Atunci când decizi să alegi un producător de sloturi te orientezi fără discuţie către unul care are o istorie frumoasă şi bogată în spate. Şi dacă alegi IGT, atunci toate aceste caracteristici îţi sunt garantate în proporţie de 100%.

Geniul unui om implicat în industrie şi deschiderea sa către dorinţele jucătorilor a făcut ca această companie să devină astăzi unul dintre numele fanion în iGaming. Să nu uităm că aduce în prim plan încă din anul 1986 sloturile cu jackpot progresiv, jocurile care astăzi sunt de departe preferatele jucătorilor.

Fără îndoială că slotul Megabucks a fost vârful de lance care a făcut din IGT compania cunoscută astăzi, însă inovaţia nu s-a oprit aici. Aşa se face că în anul 1996, compania vine cu o altă surpriză de proporţii, sloturile megaways, cele care oferă jucătorilor nu mai puţin decât 720 de linii de plată fixe pe o arhitectură inedită de joc de tip 3-4-5-4-3.

Faţă de alţi producători care rămân cantonaţi în aceleaşi produse, IGT se face remarcată prin inovaţia continuă pe care o aduce în industrie. Nu rămâne numai la producţia de sloturi, produce jocuri de tip video poker, o mulţime de variante de ruletă şi îndrăgitul joc de blackjack.

4.Probleme cu sloturile IGT

Faptul că IGT este o companie de succes nu o scuteşte de probleme. Jucătorii sunt cei care le descoperă şi datorită lor compania ar trebui să dea mai multă atenţie acestor aspecte care pot suferi îmbunătăţiri majore.

Grafica este una dintre problemele majore ale companiei, pentru că a rămas cantonată în vechile standarde. Impactul vizual al jocurilor IGT era unul revoluţionar la momentul lansării jocurilor care au făcut-o celebră, însă astăzi există producători care o depăşesc net în acest domeniu.

Pentru că a fost creată în principal ca provider pentru cazinourile fizice, oferta companiei în spaţiul online este nu atât de bogată. Este adevărat că se lansează jocuri noi şi în acest segment al industriei, dar acestea sunt insuficiente pentru preferinţele în continuă schimbare ale jucătorilor.

Nu în ultimul rând se simte nevoia de inovaţie atât în privinţa simbolurilor prezente în jocuri cât mai ales în specialele oferite de sloturile IGT. Este adevărat că există sloturi cu câştiguri în cascadă sau cele în care jackpot-urile progresive sunt impresionante, dar IGT nu a scos în prezent ceva care  să zguduie din temelii industria jocurilor de noroc mondială.

Concluzie

Merită jucate sloturile produse de către IGT? Cu siguranţă da, mai ales cele care au ataşate jackpot-uri progresive sau cele de tip megaways. Nu strică încercate nici jocurile care pun pe ecranul video celebre seriale precum Baywatch sau cele în care tema egipteană este dusă la un alt nivel.

În final, este imposibil să nu observi sloturile IGT, atât în cazinourile fizice cât şi în cele online. Nu uita însă că numai un joc responsabil îţi aduce satisfacţia dorită de la aceste jocuri, aşa că încearcă să te păstrezi în limitele trasate de acest laitmotiv.

Author

Write A Comment