Meghan, ducesa de Sussex este o femeie care a spart tiparele vieții regale tradiționale. Născută și crescută în California, ea este o gură de aer proaspăt în familia regală, altfel greoaie. Lui Meghan nu i-a fost niciodată frică să-și spună părerea sau să susțină ceea ce crede, fie că este vorba despre drepturile femeilor sau justiția socială. De când s-a alăturat familiei și a devenit Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex, ea și-a asumat noi roluri și responsabilități cu grație și umilință.

Munca umanitară a lui Meghan a fost deosebit de inspirată. În calitate de avocat al reformei educației, al egalității rasiale, al conștientizării sănătății mintale, al egalității de gen și al altor probleme sociale, Meghan și-a folosit platforma de ducesă pentru a face schimbări semnificative care să-i ajute pe cei care au nevoie din întreaga lume.

Cum s-au intalnit?

Povestea despre cum prințul a cunoscut-o pe Meghan, ducesa de Sussex, se citește ca dintr-o carte de povești. Totul a început în iulie 2016, când ducele și ducesa de Cambridge vizitau Toronto pentru primul lor turneu regal oficial. În timp ce erau acolo, ducele și ducesa o invitaseră pe Meghan la prânz la hotelul lor. În acel moment, Prințul Harry și-a pus ochii pentru prima dată asupra ei și a simțit imediat o scânteie. Mai târziu a spus „Știam că vom fi prieteni grozavi”, dar nu știa ce va urma în lunile următoare!

În octombrie 2016 – la doar trei luni de la întâlnire – au făcut public relația lor. Cuplul a făcut titluri în toată lumea în timp ce s-au bucurat de călătorii împreună prin Europa și Africa, precum și de a participa la evenimente precum nunta lui Pippa Middleton împreună.

Author

Write A Comment