Meditatie pentru a facilita claritatea si abundenta

Dupa ce va treziti dupa o sesiune de somn sanatos si odihnitor, meditatia este cruciala pentru a va orienta spre pozitiv. Ceea la ce va concentrati se extinde.

Meditatia faciliteaza o recunostinta intensa pentru tot ceea ce aveti. Recunostinta inseamna sa ai o mentalitate de abundenta. Atunci cand gandesti abundent, lumea este stridia ta. Exista oportunitati si posibilitati nelimitate pentru tine.

Oamenii sunt magneti. Atunci cand esti recunoscator pentru ceea ce ai, vei atrage mai mult pozitiv si bun. Recunostinta este contagioasa.
Recunostinta poate fi cea mai importanta cheie a succesului. Ea a fost numita mama tuturor virtutilor.
Daca incepeti fiecare dimineata punandu-va intr-un spatiu de recunostinta si claritate, veti atrage tot ce are lumea mai bun de oferit si nu va veti lasa distras.

La ce ajuta activitate fizica intensa?

La ce ajuta activitate fizica intensa?

In ciuda dovezilor nesfarsite privind necesitatea de a face exercitii fizice, doar o treime dintre barbatii si femeile americane cu varste cuprinse intre 25 si 64 de ani practica o activitate fizica regulata, potrivit National Health Interview Survey al Centrului pentru Controlul Bolilor.

Daca doriti sa va numarati printre oamenii sanatosi, fericiti si productivi din lume, obisnuiti-va sa faceti exercitii fizice regulate. Multi oameni merg imediat la sala de sport pentru a-si pune corpul in miscare. In ultima vreme, am descoperit ca a face munca in curte la primele ore ale diminetii genereaza un influx intens de inspiratie si claritate.
Oricare ar fi preferinta ta, pune-ti corpul in miscare.

S-a constatat ca exercitiile fizice reduc sansele de depresie, anxietate si stres.

De asemenea, este legat de un succes mai mare in cariera.
Daca nu va pasa de corpul dumneavoastra, orice alt aspect al vietii dumneavoastra va avea de suferit. Oamenii sunt fiinte holistice.

Author

Write A Comment