Ignorand dovezile ca natiunea a evoluat in ultimele doua decenii, multi oameni inca mai cred ca legarea nodului in papura este un eveniment necesar in viata fiecaruia, daca sunteti din Bucuresti atunci o sa descoperiti ca Skybar este locul ideal pentru ziua dvs cea mare.

Dar daca sunteti in cautarea unui loc plin de iubire pentru ziua cea mare, exista mai multe multe motive care va vor ajuta sa va hotarati si sa stiti ca ati gasiti locul perfect unde sa faceti petrecerea pentru cununia civila sau chiar cea de nunta, de ce nu poate fi cea mai buna locatie a cununiei civile din tot bucurestiul, nu?

Asa ca am pregatit cateva sfaturi utile pentru o locatie de succes pentru cununia civila

Majoritatea dintre noi stiu cat de importanta este locatia. Indiferent daca sunteti pretentiosi sau nu, locatia este esentiala pentru succesul cununiei civile, petrecerea de la locatia unde o sa fie toata lumea trebuie sa lase o experienta memorabila.

Trebuie luat in calcul si daca doriti ca oaspetii dvs. sa ajunga cu usurinta la locatia mult dorita, aflati daca exista un drum cat mai bun si rapid catre aceasta (inclusiv semnalizarea). Stiu, veti spune ca aveti Google Maps, dar stim cu totii ca si Google Maps sau Waze o mai da in bara, plus ca o mare parte dintre oaspetii dvs. s-ar putea sa nu fie adepti ai tehnologiei moderne si sa aiba nevoie de cateva puncte de reper din oras ca sa ajung la eveniment.

cununie deasupra bucurestiului

Acum stim ca locul perfect de desfasurare a unei petreceri este o parte importanta a oricarui eveniment, iar locatia petrecerii poate juca un rol cheie in succesul petrecerii. Atunci cand va ganditi la locul perfect pentru a va organiza petrecerea, trebuie sa va ganditi la o multime de lucruri. Principalul lucru, bineinteles, este si capacitatea locatiei.

Nu va fie teama ca atunci cand va faceti lista sa faceti modificari la ea ori de cate ori este necesar, astfel incat la final sa puteti oricati oameni doriti la eveniment, asa o sa stiti cel mai bine tipului de petrecere pe care il doriti, daca vor veni tineri atunci o sa fie o muzica mai moderna, electronica sau o sa fie un playlist cu muzica de petrecere?

Nu e asa ca nu te-ai gandit la un rooftop pentru cununia ta civila? Asa eram si noi ceva timp, dar acum stim ca o cununie civila la inaltime aduce experiente noi invitatilor tai.

 

Author

Write A Comment