Evenimentele legate de lansarea unui iPhone au întotdeauna ceva special. Acestea reprezintă momentul cel mai captivant pentru anunțurile de telefoane încheind vara și, fără îndoială, cel mai mare eveniment al anului în lumea telefoanelor mobile.

În ultimii ani, upgrade-urile la iPhone au devenit destul de plictisitoare.

Dar lucrurile s-au schimbat în acest an – iPhone 15 Pro Max este cel mai competitiv flagship pe care Apple l-a creat în ultimii ani. Ba chiar mai mult – iPhone 15 Pro Max este cel mai competitiv flagship pe care Apple l-a creat vreodată.

În sfârșit, a ajuns la nivelul flagship-urilor Android în ceea ce privește zoom-ul. Prin intermediul prismei tetraedrice unice, iPhone 15 Pro Max se ridică în sfârșit la nivelul competiției Android. Designul unic al lentilei include o prismă care reflectă lumina sub un unghi de 90 de grade de patru ori înainte ca aceasta să ajungă la senzor. Cu cât lumina călătorește mai mult, cu atât este mai mare zoom-ul, iar Apple a găsit o modalitate de a insera un zoom de 120mm (5x, față de camera principală) în cel mai mic spațiu posibil.

De asemenea, camera telefoto a iPhone-ului are diafragma cea mai mare de 120mm, cu lentilă f/2.8. Pentru comparație, camera telefoto de 120mm a Xiaomi 13 Ultra are o lentilă f/3.0, însă aceasta are un senzor mult mai mare.

iPhone 15 Pro Max dispune de primul cip de 3nm din lume.

Apple a fost întotdeauna înaintea tuturor în ceea ce privește cipul pentru smartphone-uri. Cipul A17 Pro din modelele iPhone 15 Pro este primul cip de 3nm din lume pe care îl puteți cumpăra. Este la nivel de artă, cu configurația unică big-little-style a lui Apple – CPU-ul are 2 nuclee pentru performanță și 4 nuclee pentru eficiență, GPU-ul este o unitate cu 6 nuclee cu Ray Tracing.

În sfârșit, un port standard – USB-C.

Trecerea iPhone-ului la USB-C s-a zvonit de ani de zile, dar totuși pare ireal să o vedem în sfârșit materializată. Pentru prima oară în istorie, iPhone-ul poate utiliza cablurile USB standard, pe care toată lumea le are cel puțin câteva.

Noul design interesant vine cu margini mai subțiri.

De ani de zile am avut iPhone-uri lucioase, care atrageau amprente și avea margini ascuțite inconfortabile. În sfârșit, iPhone 15 Pro Max are margini mai rotunjite, o finisare din titan periat și cele mai subțiri margini până acum.

Utilizarea unui aliaj de titan și aluminiu face ca iPhone 15 Pro Max să cântărească doar 221g – mai puțin decât Galaxy S23 Ultra de la Samsung.

Este totuși un iPhone, ceea ce înseamnă că 15 Pro Max va fi probabil cel mai fluid telefon de pe piață.

Va avea, de asemenea, o durată excelentă a bateriei, o experiență software robustă cu iOS, imagistica premium laate capitolele și captur video cea mai bună dintre toate telefoanele realizate vreodată.

Și ecosistemul de accesorii va fi mai bun decât al oricărui alt smartphone disponibil pe piață.

Vezi pret & detalii iPhone 15 aici: https://link.revistaomf.ro/iphone15

Author

Write A Comment