Marketingul în rețelele sociale este o modalitate excelentă de a vă conecta cu clienții și de a vă promova afacerea.

Există multe instrumente diferite de marketing pe rețelele sociale pe care le puteți utiliza pentru a ajunge la publicul țintă. Unele dintre cele mai populare instrumente de marketing în social media includ Facebook, Twitter, LinkedIn și Instagram. Fiecare dintre aceste instrumente are propriile avantaje și dezavantaje, așa că este important să îl alegeți pe cel care este cel mai potrivit pentru afacerea dvs.

Facebook este, probabil, cea mai cunoscută platformă de social media și este folosită de aproape toate afacerile. Facebook are o bază mare de utilizatori, astfel încât poate fi folosită pentru a ajunge la o gamă largă de persoane. Cu toate acestea, Facebook a fost criticat pentru politicile sale de confidențialitate. Prin urmare, trebuie să aveți grijă atunci când folosiți Facebook pentru a vă comercializa afacerea.

Twitter este o altă platformă populară de social media care este folosită pentru a promova afacerile. Twitter este ușor de utilizat și poate fi răspândit rapid în rândul unui public larg. Cu toate acestea, Twitter poate fi dificil de urmărit, așa că este important să vă planificați cu atenție tweet-urile.

LinkedIn este o platformă de socializare care este utilizată de profesioniștii din domeniul afacerilor. LinkedIn are o bază mare de utilizatori, astfel încât poate fi folosită pentru a ajunge la o gamă largă de persoane. Cu toate acestea, LinkedIn este mai scumpă decât alte platforme de social media, astfel încât s-ar putea să nu fie potrivită pentru întreprinderile mai mici.

Instagram este o platformă de socializare care este folosită de fotografi, creatori de modă și alți profesioniști creativi. Instagram este populară deoarece este ușor de utilizat și poate fi difuzată rapid către un public larg. Cu toate acestea, Instagram poate fi dificil de urmărit, așa că este important să vă planificați cu atenție postările.

Dar ce instrument de marketing pe rețelele de socializare ar trebui să folosiți?

1. Hootsuite

Hootsuite

Hootsuite este o platformă de gestionare a rețelelor sociale care îi ajută pe utilizatori să urmărească și să își gestioneze conturile de social media dintr-un singur loc. Are o gamă largă de funcții care îi ajută pe oameni să își gestioneze conturile de social media, inclusiv instrumente pentru programarea postărilor, monitorizarea și analiza rezultatelor și crearea de tablouri de bord personalizate. Hootsuite poate fi utilizat gratuit pentru până la patru conturi.

Cum se utilizează Hootsuite?

Hootsuite este o platformă de gestionare a rețelelor sociale care le permite utilizatorilor să își creeze și să își gestioneze conturile dintr-o singură locație. Oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi programarea postărilor, urmărirea analizelor și crearea de profiluri personalizate pentru conturi individuale. Hootsuite este perfect pentru întreprinderile mici care trebuie să țină evidența mai multor platforme de social media, dar nu au timp sau resurse pentru a face toate acestea singure. În plus, Hootsuite oferă un plan gratuit care este perfect pentru managerii de social media începători.

Caracteristici cheie pentru Hootsuite

 • Permite utilizatorilor să își gestioneze conturile de social media dintr-un singur loc
 • Oferă actualizări în timp real cu privire la toate postările și angajamentele utilizatorului în social media
 • Permite utilizatorilor să posteze actualizări și mesaje către urmăritorii lor în timp real

2. InVideo

invideo

InVideo este un instrument de marketing în social media care ajută companiile să se conecteze cu publicul lor pe suport video. Acesta oferă o serie de caracteristici, inclusiv instrumente pentru a crea și partaja videoclipuri, a gestiona adepții și a măsura succesul campaniilor. InVideo oferă, de asemenea, analize care ajută întreprinderile să înțeleagă cum sunt primite videoclipurile lor și care dintre ele au performanțe bune.

Cum se utilizează InVideo?

InVideo este un instrument de marketing video care le permite utilizatorilor să creeze, să gestioneze și să publice videoclipuri de pe o singură platformă. Platforma oferă o varietate de caracteristici care o fac o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și pentru persoanele fizice care doresc să își crească prezența online. Editorul drag-and-drop al InVideo facilitează crearea de videoclipuri cu formatul și calitatea potrivite, în timp ce funcțiile de partajare în rețelele sociale facilitează distribuirea videoclipurilor cu publicul potrivit.

Caracteristici cheie pentru InVideo

 • Caracteristicile premium includ peste 5000 de șabloane video care pot fi personalizate pentru a răspunde nevoilor dvs. specifice.
 • Funcții video impresionante de explorat.
 • Creați videoclipuri care oferă un impact mai mare asupra publicului dumneavoastră.

InVideo este o platformă de găzduire video care permite utilizatorilor să creeze, să partajeze și să monetizeze videoclipuri. Platforma oferă o varietate de caracteristici, inclusiv găzduire video, publicare video și monetizare video. InVideo oferă, de asemenea, o varietate de instrumente de marketing, cum ar fi gestionarea anunțurilor și analiza.

3. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo este un instrument care le permite utilizatorilor să vadă cel mai popular conținut de pe o varietate de platforme de socializare. Acest lucru poate fi util pentru a urmări tendințele, pentru a găsi conținut nou pe care să îl partajați și pentru a măsura implicarea publicului. În plus, BuzzSumo oferă instrumente pentru analiza și măsurarea performanței în social media.

Cum se utilizează BuzzSumo?

BuzzSumo este un instrument de social media care permite utilizatorilor să cerceteze și să analizeze cel mai popular conținut dintr-o gamă largă de subiecte. Acest lucru îi poate ajuta pe utilizatori să identifice tendințele și cele mai bune practici pentru marketingul social media. În plus, BuzzSumo oferă o varietate de instrumente care pot fi utilizate pentru a măsura expunerea și impactul conținutului.

Caracteristici cheie pentru Sprout Social

 • Creați un cont de social media pentru afacerea dvs.
 • Încărcați profilul companiei dumneavoastră, imagini și alt conținut
 • Interacționați cu adepții și postați actualizări și conținut care îi interesează
 • Monitorizați analizele pentru a vedea cum influențează prezența dvs. în social media rezultatele dvs. financiare

4. Sprout Social

sproutsocial

Sprout Social este o platformă de gestionare a rețelelor sociale care ajută întreprinderile mici să își construiască și să își gestioneze profilurile de social media. Are o varietate de caracteristici, inclusiv instrumente pentru programarea postărilor, urmărirea angajamentului și crearea de audiențe personalizate. Sprout Social oferă, de asemenea, analize care arată modul în care utilizatorii interacționează cu conținutul dvs. În general, este o platformă bună pentru începătorii care doresc să învețe despre marketingul social media și pentru profesioniștii care trebuie să gestioneze mai multe conturi.

Cum se utilizează Sprout Social?

Sprout este o platformă de gestionare a rețelelor sociale care ajută companiile să creeze și să partajeze conținut pe mai multe canale de socializare. Oferă o varietate de caracteristici, cum ar fi programarea postărilor, urmărirea implicării și analiza datelor.
Sprout este un instrument excelent pentru întreprinderile mici care doresc să își gestioneze conturile de social media în mod independent, dar care doresc și ajutorul echipei de experți Sprout atunci când vine vorba de crearea și promovarea conținutului. În plus, are o mulțime de integrări cu alte instrumente, astfel încât întreprinderile își pot urmări cu ușurință angajamentul general și performanța de marketing.

Caracteristici cheie pentru Sprout Social

 • O platformă de gestionare a rețelelor sociale care ajută companiile să își gestioneze conturile de social media, postările și interacțiunile.
 • O suită de instrumente care ajută întreprinderile să își direcționeze conținutul social media și să măsoare eficiența campaniilor lor.
 • Un tablou de bord de analiză care oferă informații valoroase despre modul în care utilizatorii interacționează cu conținutul dvs. și ce zone ar putea necesita mai multă atenție.

 

5. SocialBee

socialbee

SocialBee este o platformă de gestionare a rețelelor sociale care ajută companiile să își gestioneze și să își analizeze canalele de socializare. Aceasta oferă o varietate de instrumente care îi ajută pe utilizatori să urmărească, să măsoare și să analizeze performanța lor în social media. SocialBee oferă, de asemenea, o suită de analize care permit întreprinderilor să vadă cum influențează marketingul lor social media asupra rezultatelor financiare generale.

Cum se utilizează SocialBee?

SocialBee este un instrument excelent pentru marketingul social media. Acesta permite utilizatorilor să se conecteze cu adepții lor pe diferite platforme, să urmărească activitatea lor în social media și să creeze rapoarte personalizate.
Platforma este ușor de utilizat și le oferă utilizatorilor o mulțime de informații despre campaniile lor de social media. Este perfectă pentru oricine dorește să își îmbunătățească prezența online și să înțeleagă efectele marketingului social media asupra afacerii lor.
SocialBee oferă o varietate de instrumente pentru măsurarea succesului campaniilor de social media. Aceste instrumente includ instrumente de analiză, de urmărire a campaniilor și de remarketing.
Spre deosebire de alte platforme de gestionare a rețelelor sociale, SocialBee nu solicită utilizatorilor să creeze un cont pentru a accesa funcțiile sale. Acest lucru o face perfectă pentru întreprinderile mici care nu au timp să creeze o strategie complexă de social media sau să gestioneze mai multe conturi.

Caracteristici principale pentru SocialBee

 • Partajați conținut de pe blogul dvs., din conturile de social media sau din alte surse pentru a atrage trafic către pagina dvs.
 • Răspundeți la întrebări de la potențialii clienți și adepți despre produsele sau serviciile dvs.
 • Obțineți feedback de la adepții dvs. cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți pagina
 • Monitorizați performanța campaniilor dvs. și vedeți cum influențează social media rezultatele dvs. financiare
 • Urmăriți conversiile și vizualizați rapoarte detaliate privind eforturile dvs. în social media

Toate aceste cinci instrumente sunt excelente pentru marketingul social media, dar unele sunt mai potrivite pentru anumite tipuri de afaceri decât altele. Alegeți instrumentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și începeți să vă dezvoltați afacerea chiar astăzi!

 

Author

Write A Comment