Să începi fiecare zi cu o mentalitate pozitivă este esențial pentru a te pregăti pentru succes. Făcându-mi timp pentru a-mi începe ziua cu recunoștință, vizualizarea vieții pe care vreau să o creez și apoi stabilirea unei intenții asupra modului în care voi rămâne concentrat pe tot parcursul zilei face o diferență enormă în modul în care abordez sarcinile. Observ că atunci când îmi încep dimineața cu piciorul drept, îmi dă un sentiment de control și claritate, ceea ce îmi permite să realizez mult mai mult decât dacă aș fi sărit în rutina mea fără a-mi lua aceste câteva momente pentru mine.

Acest lucru nu numai că mă ajută să mă asigur că fiecare dintre zilele mele este productivă, dar mă ajută și să mă mențin motivat și entuziasmat de ceea ce urmează. Făcându-mi timp liber la începutul fiecărei dimineți, sunt capabil să gestionez nivelul de stres și să mă pregătesc în mod corespunzător pentru orice apare pe parcursul zilei.

Stabilirea obiectivelor este esențială pentru a obține succesul în orice demers.

Ne oferă un simț clar al direcției și ne oferă motivație pentru a munci din greu și a rămâne concentrați asupra sarcinii în cauză. Stabilirea obiectivelor atât pe termen scurt, cât și pe termen lung ne permite să ne împărțim progresul în bucăți mai mici, mai ușor de gestionat, pe care apoi să le folosim pentru a ne măsura progresul general către o imagine de ansamblu.

Obiectivele pe termen scurt oferă o piatră de temelie spre atingerea obiectivelor noastre pe termen lung; ne oferă ceva concret pentru care să ne străduim în viitorul apropiat. Atingerea acestor etape mai mici poate fi incredibil de satisfăcătoare, insuflând totodată încrederea că avem nevoie pentru a urmări ambiții mai mari în continuare.

Pe de altă parte, obiectivele pe termen lung oferă o oportunitate de planificare și ambiție pe termen lung; ne mențin motivați în momentele dificile, deoarece de obicei sunt mult mai mari decât ceea ce suntem capabili să realizăm imediat.

Author

Write A Comment