Daca puneti la punct o strategie de marketing solida, nu uitati sa adaugati imagini pe site-ul sau pe blogul dvs. Nu putem nega importanta fotografiilor aici si acum. Conform statisticilor, articolele care contin fotografii atrag mult mai multe vizualizari decat cele postate fara imagini. Fara indoiala, imaginile sunt destul de atractive si fac ca site-ul dvs. sa fie plin de culoare. In acest articol, vom vorbi despre cateva greseli comune pe care trebuie sa le evitati atunci cand gazduiti imagini pe site-ul dvs. web. Cititi mai departe pentru a afla mai multe.

Reduceti dimensiunea imaginii

Majoritatea vizitatorilor nu asteapta mai mult de 3 secunde pentru ca imaginile sa se incarce pe laptop sau pe computerul desktop. Si nu asteapta mai mult de 5 secunde atunci cand folosesc telefoanele mobile. Asadar, daca imaginile dvs. dureaza mai mult de 5 secunde pentru a se lansa pe aceste dispozitive, este posibil sa pierdeti o multime de potentiali clienti.

Asadar, ceea ce trebuie sa faceti este sa reduceti dimensiunea imaginilor la maximum 700KB. Acest lucru va permite imaginilor sa se incarce mult mai repede, indiferent de dispozitivul pe care il folosesc utilizatorii.

Redenumiti fisierele pozelor

Asigura-te ca nu subestimezi importanta redenumirii fisierelor tale. Nu este o idee buna sa pastrati numele implicit pentru imaginile dvs. In ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare, este posibil sa doriti sa adaugati cuvintele dvs. cheie principale la numele fotografiilor.

In afara de aceasta, este posibil sa doriti sa scrieti o descriere si sa includeti cuvintele dvs. cheie primare pentru o optimizare adecvata. Daca nu urmati aceasta practica, crawlerele motoarelor de cautare nu va vor indexa imaginile in baza de date.

Adaugati descrieri pentru poze

La fel ca in cazul fotografiilor, nu uitati sa luati in considerare etichetele alt. In primul rand, acestea sunt alternative de text la fotografii. Daca doriti ca site-urile dvs. sa obtina pozitii mai bune in motoarele de cautare importante, asigurati-va ca adaugati o descriere informativa.

Descrierea trebuie sa fie in limba engleza pentru toate fotografiile. Si nu faceti greseala de a adauga prea multe cuvinte cheie sau fraze, deoarece va va afecta clasamentul in motoarele de cautare.

Folositi extensia de fisier corecta pentru poza

Asigurati-va ca site-ul dvs. contine tipul corect de fisiere de imagine. In zilele noastre, puteti crea imagini in diferite formate pentru a va acoperi nevoile. Cu toate acestea, cea mai comuna extensie este JPG, JPEG si PNG in aceste zile. PNG este o alegere ideala daca doriti ca fotografiile dvs. sa isi pastreze calitatea indiferent de cate ori le editati si le salvati.

Nu folositi imagini distorsionate

Distorsiunea imaginilor este o alta problema comuna cu care va puteti confrunta in ceea ce priveste editarea imaginilor. Asigurati-va ca imaginile dvs. nu sunt intinse. Ar trebui sa lucrati intotdeauna cu versiunea originala a fotografiilor dorite. In Photoshop, puteti utiliza functia de previzualizare pentru a face o comparatie intre diferitele versiuni ale fotografiilor.

Pe scurt, va sugeram sa evitati aceste cinci greseli comune atunci cand vine vorba de gazduirea imaginilor pe site-ul dvs. web.

Author

Write A Comment