Vointa este ca un muschi care se epuizeaza atunci cand este exersat.

In mod similar, capacitatea noastra de a lua decizii de inalta calitate se oboseste in timp. Cu cat luati mai multe decizii, cu atat calitatea lor devine mai slaba – cu atat mai slaba este vointa dumneavoastra.

In consecinta, trebuie sa faceti lucrurile dificile la prima ora a diminetii.

Lucrurile importante.

Daca nu o faceti, pur si simplu nu vor fi facute. Pana la sfarsitul zilei, veti fi epuizat. Vei fi prajit. Vor exista un milion de motive pentru a incepe doar maine. Si veti incepe maine – ceea ce nu se va intampla niciodata.

Asa ca mantra ta devine: Cel mai rau este pe primul loc. Fa acel lucru pe care trebuie sa-l faci. Apoi fa-l din nou maine.
Daca in fiecare zi faci un singur pas spre obiectivele tale mari, iti vei da seama ca acele obiective nu erau chiar atat de departe.

Dupa ce ai facut acest lucru, indiferent ce ai de facut in restul zilei, vei fi facut mai intai lucrurile importante. Te vei fi pus in situatia de a reusi. Vei fi inaintat spre visele tale.
Pentru ca vei fi facut toate aceste lucruri, vei aparea mai bine in viata. Vei fi mai bun la locul de munca. Vei fi mai bun in relatiile tale. Vei fi mai fericit. Vei fi mai increzator. Vei fi mai indraznet si mai indraznet. Vei avea mai multa claritate si viziune.

Viata ta se va schimba in scurt timp.

Nu poti avea dimineti ca aceasta in mod constant fara sa te trezesti la tot ceea ce este incongruent in viata ta. Acele lucruri pe care le dispretuiesti isi vor gasi sfarsitul. Vor disparea si nu se vor mai intoarce niciodata. Vei descoperi rapid ca faci ceea ce te pasioneaza.

Relatiile tale vor fi pasionale, semnificative, profunde si distractive! Veti avea libertate si abundenta. Lumea, si universul, va vor raspunde in moduri frumoase.

Author

Write A Comment