Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii. Domnia ei a durat peste 60 de ani, făcând-o una dintre cele mai importante figuri din istoria europeană recentă. Ea este un simbol al stabilității și continuității, după ce a văzut multe schimbări politice petrecute în timpul vieții. Elisabeta a II-a s-a dedicat serviciului public și îndeplinește sute de angajamente în fiecare an în numele Regatului Unit și al poporului său. Devotamentul ei pentru serviciul public este un exemplu pentru noi toți; ne amintește că chiar și cu o mare putere vine o mare responsabilitate.

Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a este, de asemenea, cunoscută pentru simțul ei al stilului, eleganței și echilibrului pe care le afișează oricând la evenimente sau angajamente publice. Cu dragostea ei pentru culorile vibrante și bijuteriile statement, Regina Elisabeta a II-a continuă să fie o icoană la modă, în ciuda faptului că are 93 de ani.

Regina Elisabeta a II-a s-a născut într-o perioadă în care femeilor nici măcar nu aveau voie să voteze, dar a devenit unul dintre cei mai puternici oameni din lume. În plus, ea este singurul șef de stat în viață care a servit în al Doilea Război Mondial ca parte a Serviciului Teritorial Auxiliar al Marii Britanii și a condus o ambulanță în timpul Blitz-ului.

Mai recent, entuziasmul ei de-a lungul vieții pentru cai a fost evidențiat de patronajul ei pentru diferite organizații ecvestre și organizații caritabile; se crede că în prezent încă merge în Windsor Great Park o dată pe săptămână!

Author

Write A Comment