Avand in vedere ca in prezent ca muzica este in mare parte digitala, multi oameni prefera ca toate melodiile lor preferate sa fie stocate pe computer si pe iPod, mp3 player sau chiar pe smartphone.

In unele cazuri, este posibil sa aveti dificultati in a identifica in videoclipurile tale si a folosi un download muzica de pe youtube si download muzica pe care v-ati dorit-o de ceva vreme. De multe ori, sa va dati seama cum sa extrageti melodia din videoclip pare a fi o sarcina complexa, mai ales daca nu aveti un software special instalat pe calculator.

Cu toate acestea, daca acesta este cazul si doriti sa convertiti videoclipul in mp3, puteti utiliza unul dintre numeroasele site-uri web excelente care va permit sa convertiti fisiere in acest format. Cel mai bun dintre toate, serviciul din toate aceste surse este complet gratuit.

Cea mai buna aplicatie pentru download muzica de pe youtube

 

Ymusic.io cu siguranta! Atunci cand vine vorba de alegerea muzicii, preferintele individuale conteaza. Genul de muzica pe care imi place sa o ascult eu s-ar putea sa nu fie genul de muzica potrivit pentru dumneavoastra. Acestea fiind spuse, stim ca muzica este o parte indispensabila a vietii noastre.

Vine un moment in care a asculta muzica este singura solutie pentru a ne diminua starea de spirit si emotiile. Cu toate acestea, tipul de muzica si dispozitivul folosit pentru a asculta muzica joaca, de asemenea, un rol important. Aici intervine aplicatia YMusic App.

Spre deosebire de traditionalul Youtube, YMusic va permite sa redati muzica in fundal. Cand faci un download muzica de pe youtube stii caplatforma nu are functiile de redare a muzicii in fundal sau atunci cand ecranul dispozitivului este oprit.

In acest articol, veti afla cum sa instalati YMusic pe dispozitive Android si PC.

Cum se instaleaza YMusic pe dispozitive Android?

 1. Mergeti la magazinul de aplicatii Google (daca nu il gasiti, accesati YMusic.io)
 2. Faceti clic pe pictograma de cautare si tastati YMusic
 3. Selectati instalati
 4. Dupa instalare, lansati aplicatia.

Cum se instaleaza YMusic pe computere (Windows)?

Pentru a instala YMusic pe un computer cu Windows, aveti nevoie de un emulator Android.

Pentru a instala YMusic pe un computer cu Windows, aveti nevoie de un emulator Android.

 • Descarcati Bluestack sau Nox Android emulator
 • Deschideti pachetul de instalare al emulatorului Android (Fiti atenti la instructiuni)
 • Veti primi instructiuni pe ecran, urmati-le si instalati emulatorul Android.
 • Lansati emulatorul Android si descarcati fisierul aplicatiei prin intermediul emulatorului. Daca aveti deja tot fisierul, trageti si fixati fisierul apk pe emulatorul Android si acesta se va instala.
 • Pe emulatorul Android, daca doriti sa descarcati prin intermediul Playstore, conectati-va cu parola si ID-ul Google pe aplicatia Play Store.
 • Faceti clic pe pictograma de cautare si tastati YMusic.
 • Faceti clic pe install
 • Asteptati ca instalarea sa se finalizeze.
 • Faceti clic pe open si sunteti gata de plecare.

Nu incurajam pe nimeni sa foloseasca download muzica de pe youtube doar pentru a descarca melodii care ar putea fi achizitionate de pe Amazon, iTunes, Beatport sau orice alt magazin de muzica digitala. Aceste instrumente sunt doar pentru melodii care nu erau de gasit nicaieri.

Artistii muzicali muncesc la fel de mult ca si voi. Va rugam sa folositi aceste instrumente cu prudenta si sa va sustineti artistii favoriti. In plus, ca sa fiu 100% sincer cu voi, nici videoclipurile de pe YouTube nu ofera cea mai buna calitate muzicala. Luati aceste informatii asa cum doriti.

Si daca ceea ce cautati este calitatea sunetului, ar trebui sa luati in considerare utilizarea unuia dintre serviciile muzicale platite (sunt foarte ieftine, 20 de dolari pe luna), cum ar fi SoundCloud sau Spotify, sau chiar serviciul Premium de la Youtube pentru streaming fara reclame pentru toate videoclipurile lor.

Daca nu descarcati frecvent muzica pe playere MP3 sau cu diferite aplicatii, atunci descarcatoarele online direct din browser sunt alegeri bune. Cu toate acestea, in comparatie cu descarcatoarele YouTube de pe desktop, majoritatea omologilor online au urmatoarele defecte:

 • Compatibilitate limitata cu formate;
 • Nu se accepta descarcarea pe loturi sau liste de redare;
 • Alegeri limitate de calitate video;
 • Viteza de descarcare lenta;
 • Reclame neplacute pe paginile lor.

Aceste defecte au fost discutate in Turn URL to MP4 Quickly With Free Tools. Daca doriti sa aflati mai multe despre ele, puteti citi postul.

Cum sa gasiti un download muzica de pe youtube online? Tastati online YouTube downloader pe Google. Google va enumera o multime de astfel de site-uri web. Exemple sunt YTmp3, ClipConverter, DistillVideo si asa mai departe. Alegeti unul care va place.

Aici iau ca exemplu YTmp3 si va arat cum sa il folositi pentru a finaliza primul pas despre “YouTube to MP3 player“.

 • Copiati link-ul melodiei de pe YouTube si lipiti-l in zona specifica.
 • Alegeti formatul fisierului audio.
 • Faceti clic pe Convert
 • Cand procesul de conversie se finalizeaza, faceti clic pe DOWNLOAD NOW (Descarcati acum)

In partea de jos a Google, ar trebui sa vedeti melodia descarcata. Faceti clic dreapta pe el si alegeti optiunea Show in folder (Afisare in dosar) pentru a vedea unde se afla pe computer.

Author

Write A Comment