Tunsoarea unui bărbat arată personalitatea și stilul său. Iar cele mai populare tunsori pentru bărbați sunt cele care îi flatează aspectul personal și îl fac să arate minunat. Așadar, dacă ai o anumită formă a feței, o anumită culoare a pielii și ai un anumit gust pentru modă, atunci trebuie să găsești o tunsoare personală grozavă care să se potrivească look-ului tău. În continuare sunt câteva dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați. Din acest motiv iti recomandam o frizerie din cluj aproape de tine.

O tunsoare cu părul despărțit lateral a fost recent una populară, care este cunoscut sub numele de “buzz cut”, a fost vândut în multe saloane din diferite țări. Părul este ras pe părțile laterale sau până la piele chiar deasupra urechilor, iar acesta este despărțit lateral și dat pe spate cu o loțiune sau un gel de păr pentru a-l face să arate mai îngrijit și pentru a face fața să pară mai arătoasă. Tunsoarea este numită “tunsoarea omului de afaceri”, deoarece este un look foarte îngrijit și profesional, care poate fi folosit la birou.

O parte laterală este considerată a fi un look foarte elegant, mai ales dacă aveți o profesie care ar necesita să arătați foarte îngrijit și bine aranjat, cum ar fi un avocat sau un bancher. Bărbații preferă, de asemenea, să aibă coafuri diferite pentru a arăta mai unici sau mai eleganți. Aceasta este o tunsoare foarte populară, care este, de asemenea, una foarte ușor de întreținut și este foarte bună și pentru bărbații care au capul sau fața mică. Celălalt tip de tunsoare scurtă este tunsoarea în straturi, care este o altă tunsoare populară pentru bărbați.

Tunsorile diferite sunt populare.

În general, cele mai populare tunsori pentru bărbați în lumea de astăzi sunt destul de simple. O tunsoare clasică este populară pentru bărbații care vor să arate curat și profesionist, de exemplu. O tunsoare mai elegantă este populară pentru bărbații mai tineri care vor să își arate personalitatea.

Aceste tunsori sunt toate foarte simple, dar sunt și foarte versatile. Vă puteți schimba look-ul prin schimbarea culorii părului sau a modului în care îl coafați. De asemenea, este posibil să vă schimbați aspectul prin schimbarea lungimii părului.

Este populară pentru că este mult mai complexă de tuns.  În special, tunsoarea subțire este acum una dintre cele mai populare modalități de a tunde părul unui bărbat. Este la modă, este proaspătă și este foarte ușor de întreținut. Este tunsoarea perfectă pentru bărbații care sunt mereu în mișcare. Există mai multe variante de undercut pe care bărbații și le pot face, dar cele mai populare includ tunsoarea înaltă și strânsă, undercutul deconectat și tunsoarea conică grea.

Atunci cand vine vorba de barba, recomandarea noastra este sa alegeti un barber shop din Cluj care este cunoscut, echipa de la SALON TRANSILVANIA au un etaj intreg pregatit pentru tine.

 

Author

Write A Comment