Oamenii obisnuiti cauta divertisment. Oamenii extraordinari cauta educatie si invatare. Este obisnuit ca cei mai de succes oameni din lume sa citeasca cel putin o carte pe saptamana. Ei invata in mod constant.

Eu pot parcurge cu usurinta o carte audio pe saptamana doar ascultand-o in timpul deplasarii la scoala si in timp ce ma plimb prin campus.
Sa-ti iei chiar si 15-30 de minute in fiecare dimineata pentru a citi informatii inaltatoare si instructive te schimba. Te pune in zona in care poti performa la cel mai inalt nivel.

Pe o perioada suficient de lunga de timp, veti fi citit sute de carti. Veti fi bine informat pe mai multe subiecte.

Vei gandi si vei vedea lumea altfel. Vei fi capabil sa faci mai multe conexiuni intre diferite subiecte.

Revedeti-va viziunea de viata

Obiectivele tale ar trebui sa fie scrise – pe termen scurt si pe termen lung. Sa-ti iei doar cateva minute pentru a-ti citi viziunea de viata iti pune ziua in perspectiva.
Daca va cititi obiectivele pe termen lung in fiecare zi, va veti gandi la ele in fiecare zi. Daca va ganditi la ele in fiecare zi si va petreceti zilele lucrand pentru ele, ele se vor manifesta.

Atingerea obiectivelor este o stiinta. Nu exista nicio confuzie sau ambiguitate in acest sens. Daca urmati un model simplu, va puteti indeplini toate obiectivele, indiferent cat de mari sunt acestea.

Un aspect fundamental este acela de a le scrie si de a le revizui in fiecare zi.

Author

Write A Comment