Presupunând că ai încercat să afli aceste lucruri doar pentru că vrei să știi cum trebuie să te comporți exemplar în calitate de jucător, vom încerca să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a stabili care sunt lucrurile pe care nu ar trebui niciodată să le faci dacă ajungi să te joci la un cazino online sau offline. Fiecare cazino are un regulament intern pe care trebuie să îl respecți, iar încălcarea acestuia va duce la eliminarea ta din incinta cazinoului sau eventual la blocarea contului de jucător dacă vorbim despre un cazino online. Indiferent de platformă, iată ce nu trebuie să faci dacă nu vrei să îți fie blocat accesul la jocuri de noroc.

cazinouri-fizice

Cazinourile fizice

De obicei, cazinourile fizice sunt cele care sunt mult mai restrictive în ceea ce privește regulamentul cu privire la comportamentul jucătorilor. Când te comporți nu foarte corespunzător într-un cazino fizic, impactul asupra celorlalți jucători este mai mare, prin urmare chiar și un bonus de rotiri gratuite fara depunere 2022 te poate face fericit în online, pe când în offline, lucrurile stau mult mai diferit. Un jucător poate practica un comportament mult mai dăunător în cazinourile fizice decât în cele online, iar atenția este mereu mult mai focusată pe jucătorii din offline deoarece violența poate duce la vătămarea jucătorilor, iar asta este inacceptabil.

Încălcarea regulamentului intern al cazinoului offline – Așa cum am precizat și anterior, regulamentul interne al unui cazino este biblia după care se ghidează atât conducerea, cât și echipa de securitate. Dacă un jucător încalcă chiar și una dintre regulile importante, acesta va primi o interdicție, va fi rugat să părăsească incinta cazinoului, iar în funcție de gravitate, poate să primească chiar o interdicție pe viață.

Trișatul – Unele cazinouri se feresc foarte mult de jucătorii care numără cărți la Blackjack și deși nu este o acțiune ilegală, ea se regăsește în regulamentul cazinourilor și este interzisă. Dacă echipa de securitate va identifica un jucător care numără cărți, acesta va fi imediat invitat să părăsească cazinoul. Dar trișatul în cazino poate avea mai multe fețe și unii jucători apelează chiar la dispozitive care bruiază sistemele jocurilor sau care îi ajută să aibă un avantaj nepermis în cazino. Aceștia pot face chiar și închisoare dacă sunt prinși.

Vârsta prea mică – Este un lucru mai mult decât cunoscut faptul că pentru a putea juca la jocuri de noroc în România, jucătorul trebuie să aibă minim vârsta de 18 ani. Dacă un jucător minor va fi prins că a încercat să se joace în cazino, acesta trebuie să fie evacuat imediat, deoarece legea nu permite ca un minor să intre în contact direct cu jocurile de noroc. Vârsta minimă pentru jocurile de noroc poate varia de la o țară la alta. De obicei aceasta coincide cu vârsta majoratului care poate ajunge și la 21 de ani în unele țări.

Filmatul în cazino – Nu te-ai întrebat niciodată de ce promovările sau conținutul video live din cazinourile fizice nu prea ajunge pe ecranele noastre? De ce nu vedem la ordinea zilei filmulețe din cazinourile mari și luxoase? Este adevărat că pe internet se mai strecoară câteva videoclipuri cu sloturi, dar pentru că trec neobservate de către echipa care supraveghează sala de joc. În realitate, filmatul și fotografiile în cazino sunt interzise, iar dacă ești prins, vei fi dat afară.

cazinouri-online

Cazinourile online

Acum că am stabilit câteva dintre cele mai importante greșeli pe care le poți face pentru a fi dat afară din cazinourile fizice, trebuie să vedem și care sunt greșelile pe cre le poți face pentru a primi un ban pe contul online.

Trișatul online – Platformele de gambling online sunt de cele mai multe ori protejate împotriva tentativelor de trișare, dar când îți dorești un lucru, cu siguranță vei găsi soluții pentru a abuza de anumite erori. Pentru că acesta este cel mai frecvent mod prin care jucătorii trișează online. Unele cazinouri întâmpină probleme sau defecțiuni ce provoacă avantaje pentru jucători. Aceștia ajung să profite de ele, iar prin abuz se vor alege cu o blocare de cont.

Furtul de identitate – Deși nu există niciun avantaj de care să te bucuri atunci când te folosești de numele altcuiva pentru a te înregistra la un cazino online, unii jucători fac și acest lucru. În momentul în care îți înregistrezi un cont nou la un cazino online, trebuie să folosești date și informații personale. Unii jucători aleg să completeze cu informațiile altor persoane sperând că vor putea scăpa de plata taxelor pentru câștiguri. În realitate, aceștia sunt prinși la verificarea KYC, iar conturile le sunt blocate.

Concluzie

Pentru a rămâne în siguranță în cazinourile online și offline, trebuie să respecți regulamentul, să nu încerci să manipulezi jocurile de noroc și să găsești mereu cea mai sigură cale pentru a te juca la cazino. Dacă vrei să trișezi, să câștigi bani mai ușor, aceste lucruri îți vor aduce interdicții și conturi blocate.

 

Author

Write A Comment