Odată cu dezvoltarea tehnologiei și apariția internetului au început să fie lansate pe piață și cazinourile online. Acesta a fost un pas important în dezvoltarea industriei de gambling, iar în prezent cei mai mulți pasionați de jocuri de noroc aleg platformele de distracție de pe internet în detrimentul cazinourilor stradale.

În rândurile ce urmează îți voi prezenta o paralelă între cazinourile online și cele offline, pentru a afla și tu care sunt diferențele dintre aceste două locuri de distracție și care este cea mai potrivită alegere pentru tine.

Bonusuri și oferte promoționale

La capitolul bonusuri oferite clienților, e clar că nu încape discuție care dintre cazinourile online și cele offline se prezintă mai bine. În timp ce în sălile de jocuri stradale nu ai prea multe oferte de care să beneficiezi, pe internet vei întâlni bonusuri la tot pasul.

Toate cazinourile din mediul online te vor întâmpina cu bonusuri atractive de bun venit și de asemenea vei beneficia de multe alte oferte și pe parcusul distracției pe site.

Cu ajutorul acestor promoții vei primi bani în plus la buget, rotiri gratuite sau alte asemenea beneficii care te vor ajuta să îți consolidezi bugetul disponibil, să joci mai relaxat și chiar să îți crești șansele de a înregistra profit.

De asemenea, uneori poți chiar să încasezi la cazinourile online bonusuri fără depunere. Prin intermediul acestora te vei distra complet gratuit la cazino, fără să scoți vreun ban din buzunar, ceea ce evident reprezintă un mare avantaj.

Ofertele bonus în cazinourile online sunt așadar foarte diversificate și te poți îndrepta către cele pe care le consideri cele mai profitabile, iar dacă te interesează în special promoțiile cu free spins, aici găsești oferte cu rotiri gratuite.

Oferta de jocuri

Pentru a beneficia de distracție la cele mai înalte cote trebuie să ai la dispoziție o ofertă bogată de jocuri de noroc. Și în această privință cazinourile de pe internet câștigă detașat în lupta cu sălile de jocuri stradale. 

În cazinourile offline nu vei avea prea multe opțiuni de distracție – doar câteva aparate de sloturi, în cadrul cărora numărul de jocuri este și el redus și eventual mese de ruletă. În schimb, în cazinourile de pe internet oferta este una de-a dreptul impresionantă.

Vei întâlni sute sau chiar mii de jocuri cu păcănele de la cei mai importanți furnizori din industrie, jocuri de masă și cărți (poker, ruletă, blackjack, baccarat, barbut etc.), jocuri cu dealeri live, loto, bingo, table, virtuale și altele.

În plus, oferta online de jocuri este îmbunătățită în mod constant, astfel că dacă alegi să joci la cazinourile de pe internet vei avea întotdeauna acces la cele mai noi jocuri lansate pe piață. E clar că într-un cazino online de top nu ai cum să te plictisești vreodată și mereu vei găsi noi jocuri interesante pe care să le încerci.

Confort, comoditate și intimitate

Cazinourile de pe internet se remarcă, printre altele și prin confortul oferit clienților. Așadar, spre deosebire de sălile de jocuri stradale, aici nu mai trebuie să te deplasezi pentru a te distra la jocurile de noroc preferate.

Te bucuri de distracție direct din confortul casei tale sau chiar de pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla, la orice oră din zi și din noapte. Pe lângă această comoditate beneficiezi și de intimitate, astfel că dacă nu vrei să fii văzut de alte persoane cunoscute jucând la cazino, atunci e clar că platformele online sunt cea mai bună alegere.

În plus, uneori atmosfera din cazinourile stradale nu este una tocmai plăcută și te poți “lovi” de aglomerație la aparatele de jocuri, gălăgie, asta pe lângă drumul până la sala de jocuri care poate fi neplăcut, mai ales pe o vreme nefavorabilă.

Șansele de câștig

Încă din start trebuie să știi că în cazinourile online vei avea parte chiar și de șanse de câștig mult mai bune la toate jocurile din ofertă. Acest lucru se întâmplă deoarece cazinourile de pe internet oferă clienților rate de plată mult mai mari decât în sălile de jocuri stradale.

De altfel, pe internet la toate jocurile este specificată rata de plată, în timp ce în cazinourile offline nu poți afla această informație destul de importantă.

Dacă alegi să te distrezi în cazinourile online vei întâlni multe jocuri de păcănele cu rate de plată de 96-97% și chiar și mai mari. Asta înseamnă că ai șanse excelente de a obține câștiguri. În plus, poți alege să te distrezi numai la jocurile care plătesc cel mai bine, știind pentru fiecare joc în parte care este rata de plată.

Joc responsabil

Jocul responsabil este o chestiune foarte importantă la jocurile de noroc, iar la acest capitol tot cazinourile online sunt alegerea potrivită. De ce spun asta?

Fiindcă pe platformele de jocuri de pe internet ai o mulțime de opțiuni și setări pentru un joc responsabil – poți seta limite de depunere (zilnice, săptămânale, lunare), limite de pierdere, atenționări privind timpul petrecut pe site și chiar restricționarea accesului la cont pe diferite perioade.

În acest fel poți avea un control mai bun asupra sesiunilor tale de joc, lucru care în cazinourile stradale este imposibil și poți fi foarte ușor luat de val și astfel să petreci foarte mult timp în sălile de jocuri sau să pierzi sume importante de bani.

În final, după ce ai putut vedea o comparație legată de câteva aspecte ale cazinourilor online și a celor offline, poți înțelege mai ușor de ce platformele de jocuri de pe internet au câștigat atât de mult teren în ultimii ani și la noi în țară. Așadar, pentru a beneficia de cea mai bună experiență de joc este indicat să te îndrepți și tu către cazinourile online.

Author

Write A Comment