Cazinourile online devin din ce în ce mai apreciate în spațiul online, iar acest fapt nu ne mira deloc. Avantajele care vin la pachet cu un cazinou online nu sunt de neglijat. 

În acest articol o să aflăm câteva dintre acestea!

Modalități de plată convenabile

Dacă la un cazinou fizic trebuie să apelezi la personal pentru a putea depune bani, în mediul online lucrurile diferă. Poți face tranzacții rapide, oricând și prin orice metodă îți dorești.

Vestea bună este că operatorii oferă acces la numeroase metode de plată: transfer bancar;

  • Card de debit/credit
  • Portofele electronice
  • Depuneri direct din agenții
  • Cartele preplătite

Comfort sporit

A venit momentul să vorbim și despre avantajul suprem. Te poți bucura de jocurile tale preferate indiferent de locul în care ești, la orice oră, atâta timp cât ai la dispoziție un telefon sau un laptop și o conexiune bună la internet. 

Ce spui de asta?

Îți poți prepara o cafea, te așezi pe canapeaua ta confortabilă, iar distracția poate începe. Sună bine, nu?

Majoritatea jucătorilor care au făcut trecerea de la cazinourile fizice, la cazinourile online, au ales să rămână definitiv, aceasta fiind motivul central – confortul.

În plus, pentru o persoană aflată mereu pe grabă, între locul de muncă și casă, drumul până la cazinoul preferat se transforma într-o adevărată povară. Acum se poate bucura de jocul dorit în orice moment, printr-un simplu click. 

Bonusuri avantajoase

bonusuri-avantajoase

Probabil acesta este principalul motiv pentru care jucătorii români aleg cazinourile online în detrimentul celor fizice. Spre deosebire de sălile terestre, operatorii online pun la dispoziția jucătorilor o serie de oferte promoționale extrem de avantajoase

Astfel, utilizatorii pot revendica bonusuri fără depunere, bonusuri cu depunere, cât și rotiri gratuite.

Pentru a intra în posesia unei astfel de oferte trebuie să:

  • Te înregistrezi la cazinoul vizat urmând toți pașii.
  • Să faci o primă depunere, în cazul în care vrei să revendici un bonus cu depunere.
  • Să respecți termenii bonusului.

Din păcate, cazinourile fizice nu oferă și cel mai probabil nici nu o să ofere vreodată astfel de stimulente jucătorilor.

Jocurile disponibile

Majoritatea cazinourilor fizice pun la dispoziția jucătorilor câteva aparate de păcănele și, în unele cazuri, și un număr restrâns de jocuri de masă. Din lipsă de spațiu, acestea sunt singurele jocuri de care cei care le trec pragul se pot bucura.

Ei bine, când vine vorba de un cazinou online, lucrurile se schimbă. Există sute de jocuri pe care cei pasionați le pot încerca, astfel încât și cel mai pretențios jucător o să găsească ceva pe placul lui.

Ce jocuri găsești la un cazinou online?

Sloturi – Cu siguranță o să identifici o mulțime de sloturi video, indiferent de cazinoul online la care ai ales să te înregistrezi. În plus, temele sunt variate, pornind de la jocuri clasice, inspirate din filme sau chiar istorice. 

Accesibil pentru orice jucător

Gamblingul online este potrivit pentru orice tip de jucător, indiferent de bugetul pe care l-a planificat pentru această activitate. Preferi jocurile cu mize mici? O să le găsești. Îți plac jocurile cu mize mari? Cu siguranță există și acestea!

De obicei, în cazinourile fizice, alegerea mizei nu prezenta o libertate atât de mare.

Siguranță

Știm că siguranța este importantă pentru orice jucător, așadar, cazinourile fizice nu sunt tocmai cele mai sigure spații. 

În mediul online, lucrurile diferă puțin sau puțin mai mult. Toate plățile sunt securizate, iar riscul ca datele tale să fie furate este egal cu 0. 

Stai departe de dependență

Ce se întâmplă în cazinourile fizice?

Jucătorii pot paria sume infinite, până în momentul în care își dau seama că au investit toți banii și nu au rămas cu nimic. Nu există cineva care să le spună când să se oprească.

În spațiul online, toate cazinourile licențiate sunt obligate să ofere jucătorilor acces la unelte de Joc Responsabil

Autoexcluderea 

Jucătorii pot opta pentru o pauză scurtă (1-30 de zile), cât și pentru autoexcluderea pe o perioadă mai lungă de timp sau definitiv. 

O astfel de opțiune este extrem de utilă, mai ales dacă ai constatat că nu poți sta departe de această activitate dăunătoare.

Limite pentru depuneri

Îți este dificil să te încadrezi într-o sumă fixă de bani? Soluția este să îți stabilești o limită pentru depuneri, direct din contul de jucător. În acest fel vei rezista victorios tentației.

Limite de timp

În plus, dacă ai început să petreci mult prea mult timp pe site-ul cazinoului preferat, există o altă soluție salvatoare. Îți poți gestiona mult mai ușor programul zilnic cu ajutorul unei limite de timp, pe care o vei seta direct din contul tău de jucător.

Ținând cont de toate aceste lucruri prezentate, alegerea este în mâinile tale. Tu ești singurul care poate decide dacă alege un cazinou online sau unul fizic.

Author

Write A Comment