Viata este ocupata. Poate parea imposibil sa te indrepti spre visele tale. Daca ai o slujba cu norma intreaga si copii, este si mai greu.

Cum faci sa mergi mai departe?

Daca nu-ti rezervi in mod intentionat timp in fiecare zi pentru a progresa si a te imbunatati – fara indoiala, timpul tau se va pierde in vidul vietii noastre din ce in ce mai aglomerate. Inainte sa va dati seama, veti fi batrani si ofiliti – intrebandu-va unde s-a dus tot acest timp.

Asa cum a spus profesorul Harold Hill – “Daca acumulezi destule zile de maine, vei descoperi ca nu-ti raman decat o multime de zile de ieri goale.

Regandeste-ti viata si iesi din modul de supravietuire

Acest articol este menit sa va provoace sa va reganditi intreaga abordare a vietii. Scopul este de a te ajuta sa simplifici si sa te intorci la elementele fundamentale.
Din pacate, vietile celor mai multi oameni sunt pline pana la refuz de lucruri neesentiale si banale. Ei nu au timp sa construiasca spre ceva semnificativ.
Ei sunt in modul de supravietuire. Sunteti in modul de supravietuire?

La fel ca Bilbo, cei mai multi dintre noi suntem ca untul razuit peste prea multa paine. Din nefericire, painea nici macar nu este a noastra, ci a altcuiva. Foarte putini sunt cei care si-au facut timp sa isi ia viata in propriile maini.

Cu doar o generatie in urma, era social si cultural sa ne traim viata in termenii altora. Si multi mileniali perpetueaza acest proces pur si simplu pentru ca este singura viziune asupra lumii pe care am fost invatati.

Cu toate acestea, exista o constientizare colectiva in crestere ca, cu multa munca si intentie – poti trai fiecare moment al vietii tale in termenii tai.

Tu esti designerul destinului tau.

Sunteti responsabili.

Tu poti decide. Trebuie sa decideti – pentru ca, daca nu o faceti voi, altcineva o va face. Indecizia este o decizie proasta.

Cu aceasta scurta rutina de dimineata, viata ta se va schimba rapid.

Poate parea o lista lunga. Dar, pe scurt, este cu adevarat foarte simpla:

  1. Trezeste-te
  2. Intra in zona
  3. Puneti-va in miscare
  4. Introduceti in organism alimentele potrivite
  5. Pregatiti-va
  6. Inspira-te
  7. Obtineti o perspectiva
  8. Fa ceva care sa te faca sa mergi inainte
Author

Write A Comment