Într-o lume în constantă evoluție, există unele secrete sau trucuri nu foarte cunoscute care pot să aibă rezultate uimitoare. Aceste trucuri, cel mai adesea ignorate, pot să transforme rutina ta de înfrumusețare, cu niște ingrediente simple și accesibile. Iată care sunt aceste:

Zațul de cafea pentru o piele revitalizată

Zațul de cafea este o adevărată comoară pentru tenul tău. Scrub-ul cu zaț de cafea poate fi foarte bine combinat în rutina de îngrijire cu un cocktail de seruri pentru fata. Deci, după ce ai preparat cea mai delicioasă cafea, nu arunca zațul deoarece îl poți folosi pe post de exfoliant natural. Poți face un amestec cu zaț de cafea, ulei de măsline sau de cocos pentru a crea un gomaj. Vei elimina celulele moarte ale pielii și vei stimula circulația sanguină.

Sucul de cartofi pentru cearcăne

Sucul de cartofi are cele mai multe avantaje sau beneficii pentru piele. Mai ales atunci când vine vorba despre a reduce cearcănele sau pungile de sub ochi. Poți încerca să razi un cartof crud și extrage sucul. Înmoaie o dischetă de bumbac în suc și aplic-o pe zona de sub ochi timp de 10 minute. Proprietățile iluminatoare și antiinflamatorii ale sucului de cartof vor ajuta la reducerea cearcănelor și la împrospătarea ochilor. Poți mixa sucul de cartofi cu un masaj cu pietre Gua Sha sau cu folosirea unor globuri Cryo dedicate reducerii cearcănelor.

Apa de orez, un elixir pentru piele

Apa de orez poate deveni cel mai bun aliat al tău pentru cel mai luminos ten. Este o apă foarte bogată în vitamine, minerale esențiale pentru piele. Se înmoaie orezul crud în apă timp de o jumătate de oră, apoi se strecoară. Folosește această apă ca tonic facial după curățare. Apa de orez este cea care va ajuta la închiderea porilor, va calma pielea iritată și îi va conferi un aspect mai luminos și mai tânăr.

Pentru un efect extra de luminozitate, folosește o lama epilare faciala. Tenul tău va arăta minunat!

Mătasea pentru a proteja pielea și părul

Dormitul pe o față de pernă din mătase poate avea beneficii neașteptate pentru pielea și părul tău.

Deoarece mătasea este mai puțin absorbantă decât bumbacul, aceasta păstrează umiditatea naturală a pielii și a părului dumneavoastră. Mai mult, suprafața sa netedă reduce frecarea, ceea ce înseamnă mai puține rupturi pentru părul dumneavoastră și mai puține riduri potențiale pentru piele.

O mască cu iaurt și curcuma pentru un ten luminos

O mască pentru ten cu iaurt și curcuma este cel mai rapid remediu pentru un ten luminos. Amestecă două linguri de iaurt cu o lingurită de curcuma. Este o mască ideală pentru proprietățile sale anti-inflamatorii, dar și hidratante.

Aceste sfaturi sunt simple, accesibile și ecologice, oferind în același timp beneficii semnificative pentru frumusețea și sănătatea pielii.

Author

Write A Comment