În ultimii ani, eSports au crescut în popularitate și au devenit o industrie globală înfloritoare, cu turnee mari și premii mari. eSports a devenit o nouă opțiune de a pune pariuri online România, oferind jucătorilor o nouă modalitate de a se bucura de pasiunea lor pentru jocuri și de a obține câștiguri financiare. Există o mulțime de jocuri eSports disponibile, dar nu toate sunt potrivite pentru pariere. Dacă ești interesat să afli mai multe despre parierea pe eSports și vrei să îți îmbunătățești câștigurile, acest articol este pentru tine!

Dota 2

Un joc care a marcat istoria industriei eSports este Dota 2. De la lansarea sa de către Valve în 2013, acest joc multiplayer online de luptă a devenit unul dintre cele mai populare și cele mai bine plătite jocuri din lume. Dota 2 a arătat că jocurile de eSport pot fi o carieră viabilă pentru jucători și au atras atenția companiilor și sponsorilor din întreaga lume. În fiecare an, Dota 2 găzduiește unele dintre cele mai mari și mai profitabile evenimente din lumea eSporturilor, cu premii impresionante și turnee uriașe. La Turneul Internațional din 2018, care a avut loc în Vancouver, Canada, Dota 2 a oferit cel mai mare fond de premiere din istoria jocurilor video, în valoare de 25,53 milioane de dolari. Este clar că Dota 2 a stabilit noi standarde în industria eSporturilor și a consolidat poziția sa ca unul dintre cele mai importante jocuri din lumea gamingului competitiv.

Fortnite: The Battle Royale

Unul dintre cele mai mari jocuri din lumea gamingului la momentul actual este Fortnite, dezvoltat și lansat de compania Epic Games în iulie 2017. Jocul se bazează pe un concept simplu – 100 de jucători luptă pentru a rămâne ultimul în viață și a fi încoronat ca învingător. Deși inițial a fost privit cu scepticism de către mulți, datorită popularității jocurilor de Battle Royal, Fortnite s-a bucurat de un succes uriaș printre jucătorii profesioniști și în comunitatea de gaming. Recent, Epic Games a anunțat că va oferi un fond de premiere impresionant în valoare de 100 de milioane de dolari pentru turneele de Fortnite, ceea ce confirmă poziția sa de lider în industria jocurilor de eSport. Deși nu a primit întotdeauna o critică pozitivă, jucătorii profesioniști și fani ai jocului sunt de acord că Fortnite este un joc excelent, captivant și plin de adrenalină, care oferă o experiență de joc unică și excitantă.

League of Legends

League of Legends, cunoscut și sub numele de LoL, este un joc multiplayer online (MOBA) care a devenit unul dintre cele mai populare jocuri din industria eSports. Începând cu 2009, când a fost lansat de către Riot Games, popularitatea sa a crescut constant și a atras un număr impresionant de jucători din întreaga lume. În 2013, jocul a avut aproximativ 70 de milioane de utilizatori activi lunar, iar în 2018 numărul a crescut la peste 100 de milioane de utilizatori activi. League of Legends are multe elemente comune cu alte jocuri MOBA, cum ar fi accentul pe distrugerea bazei inamice și munca în echipă. Comparat cu alte jocuri MOBA, cum ar fi Dota 2 sau Heroes of the Storm, League of Legends este mult mai popular datorită gameplay-ului său mai simplu, care îi permite jucătorilor să se concentreze mai mult pe strategie și pe distracție. Cu o comunitate vastă și o serie de turnee majore, League of Legends este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri de eSport pe care poți paria.

Heroes of the storm

Heroes of the Storm este un joc multiplayer online de tip MOBA, dezvoltat de Blizzard Entertainment, care a devenit extrem de popular în întreaga lume. Jocul conține personaje din universurile jocurilor anterioare ale Blizzard, inclusiv Diablo, StarCraft, WarCraft și Overwatch. Lansat în 2016 sub numele de “Blizzard Dota”, jocul a fost ulterior redenumit “Blizzard All-Stars” înainte de a fi lansat sub numele actual. Deși Heroes of the Storm este un titlu relativ nou în lumea esporturilor, a devenit rapid unul dintre cele mai căutate jocuri de către echipele profesioniste de esporturi. Jocul are o comunitate mare și dedicată, iar turneele și campionatele sale oferă premii impresionante, ceea ce îl face o alegere populară pentru pariorii care își doresc să parieze pe jocuri MOBA.

Call of Duty: Black Ops 4

Black Ops 4 este un joc care a atras multă atenție datorită combinației sale inteligente între inovație și gameplay excelent. Acest joc face parte din seria Black Ops și aduce îmbunătățiri semnificative la nivelul sistemului de joc, care îi permit să devină mai tactic și strategic. Jocul are o serie de instrumente noi care permit jocuri mai creative și care se adresează atât echipelor strategice, cât și luptătorilor singuri.

Sistemul de Healing a fost revizuit și îmbunătățit semnificativ, oferind o experiență mai fluidă și mai plăcută pentru jucători. Fiecare clasă de arme din joc este o opțiune viabilă și aduce ceva nou și interesant la gameplay-ul general, ceea ce face jocul mai atrăgător pentru jucători. Armele automate sunt încă la fel de populare ca și în trecut, dar există și alte opțiuni care pot fi la fel de eficiente.

Call of Duty a fost întotdeauna un joc cu un potențial enorm în lumea esporturilor și Black Ops 4 nu face excepție. Viitorul jocului pare promițător, cu multe turnee și campionate care oferă premii impresionante și care atrag atât jucătorii profesioniști, cât și pariorii care își doresc să parieze pe jocuri de esporturi.

Concluzie

Lumea jocurilor esport continuă să crească și să devină din ce în ce mai populară în rândul jucătorilor și pariorilor. Există o serie de jocuri pe care te poți gândi să pariezi, inclusiv Dota 2, Fortnite, League of Legends, Heroes of the Storm și Call of Duty: Black Ops 4. Fiecare joc are propriile sale caracteristici, dar toate oferă o experiență palpitantă și interesantă atât pentru jucători, cât și pentru pariori.

Cu turnee și campionate impresionante, aceste jocuri oferă oportunități excelente de pariere și câștiguri mari. Este important să îți cunoști jocul și să înțelegi strategiile de joc, înainte de a face orice pariu. Cu o abordare potrivită și o strategie adecvată de pariere, poți câștiga bani frumoși și să te bucuri în același timp de această experiență unică și palpitantă.

Author

Write A Comment